Hladina cukru v krvi 2,5

12. feb 2022

Ahojte je ok hladina 2.5 v krvi? - nalačno ( neviem v akých jednotkách sa to udáva už si nepamatam z rána no iba číslo) mám poslednú dobu závraty, zahmlene videnie a podobne stavy.. môže to byt z toho?

mirro
13. feb 2022

Nie, nie je to normálne. Minimálna " normálna"glykémia u zdravého človeka je od 3,3 do 5,7 .

romea
13. feb 2022

Máš hypoglykemiu, nieje to dobre

mogaa
13. feb 2022

nie, nie je to dobre...treba ísť čo najskôr diabetológovi.....pri takejt hladine si daj hneď niečo sladké - Colu alebo cukor, sladený čaj.....hypoglukémia.....

autor
13. feb 2022

Pfuu, esteze babka doniesla včera ten pristroj a zo srandy že skúsim no nevedeli sme že toto je dosť zle 😳 objednám sa k diabetikovi.

loginexistuje
13. feb 2022

tak v prvom rade je to nahodne amerana hodnota a je otazne ci bola dobre namerana daj si nieco sladke alebo ohlik dzus a pod a ked tak chod k obvodnemu nech ti zmeria on
netreba hned k diabetologovi sa objednavat aj tak by si cakala na termin

hypoglykemia sa lieci doplnenim stravy o nieco s obsahom glukozy mozes aj napr hroznovy cukor dzus

radsej chod k vseobecnemu nech ti zoberie aj zo zily na rozbor nie si nahodou anorekticka ?

loginexistuje
13. feb 2022

a premeraj si teraz znovu kolko mas cukor ?

stanulienkat
13. feb 2022

Meraj si cukor opakovane pocas dna. Potom hodnoty odnes k svojmu praktickemu lekarovi a on rozhodne co dalej. Z jednej hodnoty nerob paniku. Nemuselo byt dobre meranie. Prvu kvapku vzdy utri.

autor
13. feb 2022

@loginexistuje dobre ďakujem za rady, idem pomerat zase už pijem presladený caj až mi nechutí, no na svoju výšku mám menej kíl ale k tomu dopomohla korona a nejem poriadne momentálne anorexiu nemám ale malo kíl mám to viem.

autor
13. feb 2022

@stanulienkat ďakujem