Ahojte žienky! Obraciam sa sem k vám a rada by som vás poprosila o pomoc. Hľadáme dobrého naozaj dobrého ortopéda, pre našu 30 ročnú známu. Už druhý rok chodí o barlach,pretože jej zbabrali pooperacnú starostlivosť v topoľčanoch. Operovali jej členok a potom to začalo. A teraz už druhý rok chodí o barlach a trpí veľkými bolesťami. Takže ak by ste niekto poznal dobrého ortopéda aj v čechách ak poznáte, prosím dajte mi vedieť. Aj zaplatíme. Chceme tej žene pomôcť,mladá baba a takto dopadla. Veľmi pekne ďakujem za každú informáciu.
Prajem pekný večer!
J.
Za mna clinica ortopedica. Je tam viac dobrých lekárov ale oni sa poradia medzi sebou.
Čiže jej niečo zle zoperovali, ak tomu rozumiem dobre ? Vie určiť príčinu bolesti ? Mala vyšetrenie magnetickou rezonanciou ?
@chrobacik41 primar Totkovič, Nemocnica KE- Šaca...spicka na SR👌
@gemerka17 ajoj, operácia prebehla v poriadku, ale potom ten lekár čo ju operoval (primár) išiel na dovolenku a zastupoval ho nejaký ukrajinec, a ten všetko zbabral, vybral stehy skôr ako mal, rána sa otvorila, že z kostí jej zoskrabujú hnis, a bola už aj druhýkrát na operácii ale to už neviem ako to dopadlo, len už druhyrok chodí o barlach a ma bolesti. S jej mužom sú už psychicky z toho hotoví,obidvaja,
@zuzik307 ďakujem , za dobrú správu.
Tiež mám problém momentálne s nohou a dost ojedinelý a nie je také jednoduché ma liečiť a mám za sebou dlhý pribeh. Pochodila som viac ortopédov/traumatologov, všetkých veľmi známych a špičkových v rámci SR zaoberajuch sa športovcami. Nebudem ich tu menovať, ale vážne teraz už viem aký biznis je za tým a hrôza ako takýto niektorí lekári dokážu fungovat a ide im iba o peniaze. Keď chces tak napíš správu.
@gemerka17 ešte som našla ortopedicke sanatorium Orthos v Martine, má niekto s nimi skúsenosť? Ďakujem za info
Ešte som našla mudr. Štefan petriščak z martina ,niekto nejaké referencie ,či by vedel pomôcť s členkom, veľmi pekne ďakujem za inf
Ešte som našla v banskej bystrici https://lekar.pluska.sk/mudr-vladimir-kubinec/h... bol niekto u neho, vedel by pomôcť? Dostala som tip aj na mudr. Maroš varga tiež košice, boli ste u neho niekto? Hľadám každú informáciu aby sme vedeli pomôcť. Ďakujem za každú informáciu.
@nancy666 klinica ortopedica je priemerne centrum s nadpriemernymi cenami. Bola som tam na akoze nadstandartnom vysetreni ,kore trvalo aj s napisanim spravy 15 min. Dozvedela som sa to,co som si predtym vygooglila. Mohla som ist za tie prachy radsej s muzom na dobru veceru.
Ahojte, tak som dnes skoro celý deň pátrala, ešte som našla ortopedov v žiline, mudr. Krause a durmis, má s nimi niekto skúsenosť, vyznajú sa v obore ? Tiez som citala referencie a obaja maju kladné hodnotenia. Ale rada by som vedela aj vas nazor. Vlastne som dnes este sem dala mudr.vladimir kubinec z banskej bystrice , a este som dostala typ na mudr. Maros varga z kosic šaca. No chcem s radsej najprv poinformovat, lebo do ke to mame od nas 4 hodiny cesty a to nie je len tak. Takze hladame spravnu cestu a moznosti. ,referencie atd. Dakujem vam vsetkym za akukolvek informaciu.
@stanulienkat tak ja som ZŤP s veľmi ťažkým stavím operovania asi 14x. Tam mi vymenili kĺb, zachránili hybnost, dĺžku, čo ti poviem, opravili vo Brno, Praha aj bratislava pokazili. Ja si stojím za svojim, sú tam mega odborníci. Operovali tam aj strýka aj krstnú a nikto nemá ani slovo zle. A nadštandard? Áno priplatis si ale to čo dostaneš je proste starostlivosť. Tak by to mali byt všade.
@chrobacik41 Dobrý deň neviem či je to ešte aktuálne ale dobrá ortopédie je KE saca
Bol tu jeden pribeh na Mk ...mamicku operavovali vKe Šaca, pretoze ju nikde nechceli zoperovat....myslim, ze clenok