Ahojte, hľadám naozaj dobrého terapeuta, ktorý mi pomôže s mojím životom. Nehľadám samozrejme nikoho kto niečo spraví za mňa ale človeka, ktorý ma bude sprevádzať tak dlho ako bude treba, poprípade mi odporučí čo/koho bude treba. Chcem riešiť svoju sebalasku, citovú závislosť, detstvo, tiene, hranice, chýbajúcu silu, ženskosť. Možno i minulé životy ak bude treba, karmickú záťaž ak bude treba. Môže to byť aj viac ľudí, málo kto asi robí toto všetko. Môžem si nájsť hocikoho na nete ale rada by som odporúčania, tak skúšam tu. Takže nehľadám nejakého obyčajného psychológa, ktorý si ma len vypočuje a nebudem mať ďalej z toho nič. Hľadám niekoho kto ma prevedie mojim vnútrom a pomôže mi liečiť sa, či už liečiť vie i on sám alebo na to má metódy, návody. Snažím sa sama, to nie je že by som nič nerobila ale sú veci, na ktoré som si sama krátka a nestačia mi knihy, je toho na mňa veľa a potrebujem pomoc. Ďakujem moc
Dobry den, skuste si pozriet popis v mojom profile. Ak vas to oslovi, kludne napiste.