ahojte, pred 2 mesiacmi som sa prestahovala do Bratislavy a potrebovala by som poradit dobreho stomatologa, najlepsie statneho, lebo na sukromneho mi z vyplaty vela neostava. Budem vam vdacna za kazde odporucanie.
Ahoj skus MUDr.Maria Agarska,Vrakuna,oproti Pentagonu,je velmi zlata,mila,doplacas minimum a robi peknu a kvalitnu pracu 😉
@omnia23 @martinka016
@edasko ..pozor..nie všetci sú súkromný.to je omyl...je rozdiel medzi súkromným-nemá zmluvu s poisťovňami,platíš všetko sama a neštátnym-čiastočne hradené poisťovňou...štátny myslím ani už neexistujú 🙂
@drzubok spomenul si tu len vypln 😅 ja viem velmi dobre kolko co stoji avsak zase myslim si,ze je dobre,ak sa aspon ista cast zubarom preplaca.
Neviem,ci si stomatolog,ci nie.Ja som mala sukromnu zubarku u ktorej som nechala vzdy peknu sumu penazi,potom som presla k zazmluvnenej zubarke a moja penazenka je zrazu v poriadku.
Lepsie nieco,ako nic.
@omnia23 vobec nejde o vypln ako taku, ale o pracu lekara, ak je dobry a robi svoju poctivo, moze dat do zubu aj blato a zub bude ok..
martinka016 nepozerala by som byt tebou na to, ci je zubar sukromny alebo nie...radsej si vyberaj kvalitneho, podla dobrych referencii, ak ti zuby niekto dofusuje, v konecnom dosledku sa ti to neskor vrati aj s urokmi, lebo budes musiet ist znova na osetrenie, bude to stat cas, dalsie peniaze a mozno sa zuby uz nebudu dat opravit...moja rada je, radsej si teraz peniaze odkladaj a najdi si poriadneho stomatologa, ktory ti da zuby do poriadku a budes mat pokoj na dlhe roky za predpokladu, ze aj ty sa budes o ne starat.
@adelaine nesuhlasim s tebou,pokial mi tam da lekar blato,v poriadku to urcite nebude.Ja zakladatelku temy chapem,ja som mala velke tazkosti so zubami,a ja som jednoducho nemala na to nechavat u nej mesacne 150-200 €.Jednoducho nie.
@drzubok zijeme v dobre,ked drvive percento ludi rata kazda euro.Ja som rada,ze poistovne preplacaju aj tych 20% z vyknu
@drzubok vies ale toto je vsetko tradicia.Idem na navstevu,prinesiem dietatu sladkost.Na Mikulasa,narodeniny,meniny a ine veci ked dostane ovocie tak je decko urazene dva tyzdne.Vies mne sa oci prevracaju ked vidim tie male decka nalievajuce sa colou,fantou a inou farebnou vecou.Ale to je nekonecna debata
Ahoj martinka oni sú všetci súkromný no hrajú sa akože niečo platí poistovna.Skús v Ružinove pri obchodnom dome KOCKA je zdravotné stredisko a kamoš mi hovoril, že je tam fajn zubná doktorka,no čísielko nemám.Tak skús sa tam opýtat vela štastia.