kto ide na cely februar do kupelov do Piestan? nech tam niekoho poznam
@krutilas ja si este len zacinam vybavovat kupele v PN, neviem kolko potrva, nez mi ich schvslia, chcem ist hned ako to pojde.
Mohla by som sa k tomu spytat, nikde som to tu nenasla, co presne musi odborny lekar napisat ako odporucanie na kupele? Obvodny ma vratil s tym, ze mu to nestaci, ozaj tam bola len skratka a nejake cislo....
V juli som bola na laserovej operacii platnicky a v oktobri mi vybrali polku stitnej, ale chcem ist na tu 1. diagnozu, vobec mi operacia nepomohla.....
@kulka68 tak ja som bol po zlomenine ruky a operacii..napisal ze som po rehabkach a ze mam bolesti a zlu hybnost a popisal vsetko dolezite z lekarskych sprav z nemocnice..este dopisal ze som sam ziadal..nech tam nieco prifarbi aby to schvalili a ten papier vezmi a aj lekarske spravy vsetky a chod do poistovne..do 30 dni poslu odpoved
@lusi26 ahoj..doktorovi(traumatologovi) som nedaval nic..lebo ten by ma vyhodil von dverami 😄Ja som bol v hoteli Splendit na 4 tyzdne a bol som max spokojny..aj ked to bola moja prva skusenost s kupelami tak kedze ma zase caka operacia a by mi schvalili kupele idem opat tam..vsetko pod jednou strechou nemusis chodit z budovy do budovy po vonku..strava chutna velmi personal velmi prijemny..jedine co som platil bolo kupelny poplatok dan mestu a parkovne 2e na den kedze som bol autom .
ahoj ďakujem myslela som neurologičke kávu,bonboniéru.ja už som po operácii.
@lusi26 ja som nedavala nic, vsetko som si aj tak vybehala sama 🙄 dala som len po operacii sestram bonbonieru a kavu. Piestany su super, ubytko som mala v krídle Palace, tam bolo super a potom nas prestahovali do Esplanady, najprv do starej izby a po staznosti do najnovsej, bola uzasna..... doplacala som len co som minula navyse v kaviarni, alebo nakupila a v bare som platila kartou.
vsetko mas prepojene chodbami..nemusis sa trepat z budovy do budovy po vonku..slapky na nohy a hajde na procedurt
tak uz len sa tesit a uzivat