Hľadám liečiteľa

domca1828
25. feb 2015

Prosim Vas nema niekto skusenost a kontakt na dobreho liecitela ?. Som v zufalej situaci. Za odpoved vopred dakujem

pribinak
25. feb 2015

Klikli som omylom, ale ked som uz tu: zúfalí ľudia robía zúfale veci, žiadny liečiteľ ti nepomôže :( neviem aky je tvoj problem, ale liečiteľ je zle riešenie

janka279
25. feb 2015

@domca1828 ahoj. Tu na konikovi je viacero tem na tuto temu. Napr.aj tu
https://www.modrykonik.sk/forum/alternativna-liecba/spolahlivy-liecitel-viete-o-nejakom-2/

Skus sa pozriet aj cez vyhladavac. Su tam aj konkretne mena a skusenosti s nimi. Ale ako pise @pribinak, na alternativu velky pozor. Mala by byt skor doplnkom ku konvencnej terapii a aj to s vedomim osetrujuceho lekara. Nevieme, ake mas problemy, ale daj pozor, aby si si viac neublizila.

domca1828
autor
25. feb 2015

Lekari :( mi nepomozu :( nemam znamosti ani nic podobne ... len ma napchavaju liekmi ktor mi nepomahajua viacej mi skodia ..a myslim ze by som mala urobit nieco ine ako len ist cez medicinu no neviem co :(

domca1828
autor
25. feb 2015

Ďakujem velmi pekne

janinah
25. feb 2015

@domca1828 ak vieš prísť do dediny neďaleko Košíc,tak mi napíš IP

katrin21
25. feb 2015

neviem odkial si, ale vela ludom pomohol Popluhar z Košutov...
viem o zene, ktorej dali lekari dieta domov na umretie a on im ho postavil na nohy a dievcatko je dnes tusim prvacka a beha ziva zdrava po svete .. 😉
neviem , co ti je.. podla toho...

ja momentalne tiez sa liecim alternativne , okrem klasickej mediciny.. Zapper, Diacom a veci podobne.. zisti si vo svojom okoli, ci s tym niekto robi... uz raz mi take veci pomohli a pomozu isto aj teraz.
ale zase zalezi, co ti je...

janinah
25. feb 2015

@katrin21 myslíš toho,ktorý sa preberal aj tu na MK av téme falošné tehotenstvo?
https://www.modrykonik.sk/forum/alternativna-liecba/mate-skusenosti-s-liecitelmi/

janka279
25. feb 2015

@domca1828 velmi zalezi od toho, aku mas diagnozu. Mozno je skutocne chyba v lekaroch a potom by bolo najlepsie najst nejakeho, ktoremu by si doverovala. Ale mozno mas ochorenie, ktore ke tazsie liecitelne, horsie odpoveda na liecbu a lieky, ktore uzivas maju neziaduce ucinky.
No co sa liecitelov tyka, ako vidis, zatial ti tu z vlastnej skusenosti neporadil nikoho overeneho. A bez overenych referencii by som skutocne neriskovala zivot a zdravie pri nejakom sarlatanovi.
Aj liecitel ti moze mozno pomoct, no dlhodobou a systematickou liecbou. A vysledky tiez nebudu zazracne, akokolvek by chcel niekto tvrdit.
Mozno si skus pozriet lekarov, ktori sa zacali venovat homeopatii. To by mohlo byt menej riskantne. Ale aj homeopatika maju svoje obmedzenia. Na to pozor.

katrin21
25. feb 2015

@janinah to je sice pravda, ze sa preslavil hentym, ale napriek tomu, mimo tych tehotenstiev, co bolo fakt cudne v inych smeroch viem o ludoch, ktorym inak veelmi pomohol, nie len jeden... viacero... aj mne blizkym ludom.... realne a naozaj... a to dievcatko, to ani nehovorim, 2 roky chodilo po nemocniciach, nevedeli jej pomoct , lezala, zomierala...
Ja som u neho nebola, ale co mi rozpravali ludiaco u neho boli take veci, co sa udiali u neho a videli to na vlastne oci, ze sa len potvrdilo, ze ma schopnosti.. je to medzi nebom a zemou.... kazdy ma aj plusy aj minusy, ale vie pomoct od chorob...

elienka69
27. feb 2015

@domca1828 keďže si nenapísala, s čím konkrétne chodíš po lekároch, je zložitejšie ti niekoho odporučiť. V každom prípade, ak ti doteraz nepomohla moderná medicína, bolo by dobré, aby si navštívila terapeuta, ktorý sa zaoberá alternatívnou liečbou. Môžem ti odporučiť dvoch s rôznymi prístupmi. A to terapeutku tradičnej čínskej medicíny Moniku Křekovú alebo terapeuta, ktorý sa zaoberá fytoterapiou zo slovenských bylín. Mám s oboma osobnú skúsenosť a som bola veľmi spokojná. Ak máš záujem, napíš mi.

valkyra8
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bliscacka
7. aug 2020

Dobra liecitelka je Gloria Jarka , pomohla mi s bolestami ramena kontakt na nu je 0902853549

elza154
11. mar 2021

@janinah ja hľadám pomoc pre maminu, môžem poprosiť info?

janinah
11. mar 2021

@elza154 je to 5 rokov stará diskusia a je to neaktualne už

bliscacka
11. mar 2021

@elza154 no mne pomohla. Lepšie urobíš, ak skúsiš osobne zatelefonovať a dá Ti bližšie informácie. Je ale z Bratislavy. Neviem, odkiaľ si ty.

elza154
11. mar 2021

@bliscacka v Bratislave som

elza154
11. mar 2021

@janinah ôk, ďakujem

lucylka25
11. mar 2021

@elza154 doporučujem skôr profesionálneho homeopata z komory homeopatov: https://komorahomeopatov.sk/vyhladaj-homeopata/

elza154
11. mar 2021

@lucylka25 ďakujem, pozriem si

elza154
11. mar 2021

@bliscacka ďakujem 🙏

elza154
11. mar 2021

@mikibe ďakujem pozriem.

lubiss
11. mar 2021

pani Anka z Vrbového(nepamatam priezvisko) Dedík a dcery (Nemšová)- tam som bola odobne veľmi dobrá skúsenosť. Poprípade si nájsť vhodného terapeuta čínskej medicíny..aj ta vie veľmi pomôcť - medikálne huby a tak

mogaa
31. mar 2021

@katrin21 viem že je to už stará téma, ale prosím ťa nevieš adresu toho pána Popluhára zKošút?

katrin21
31. mar 2021

@mogaa nie veru

alexandradeni
16. júl 2021

Napíš mi email. martincova.de@gmail.com

magnumkompozitum
10. máj 2022

@domca1828 napíš obratom na magnumkompozitum zavinač gmail bodka com