Dobry den, vie mi niekto poradit dobreho lekara/ku v Procare Bratislave?Ma tu skusenost nejaka tehulka?Za odpvede vopred dakujem
Procare je aj na Daxnerovom namesti - Ruzinov (cca pri Mileticovej/Zahradnicka)... ja tam chodim k MUDr. Durinovej, velmi mila 🙂
Ahoj, aj ja chodim na Daxnerko k dr. Greksovej. Tiez je velmi mila 🙂 Len ordinacne hodiny ma iba streda, stvrtok poobede (asi od nejakej druhej do osmej vecer) 🙂
p. Greksova odisla. nemate niektora skusenosti s tymi dalsimi lekarmi co su v procare v ruzinove? Bola som na vysetreni u jej nahradnicky, ale mam zmiesane pocity z jej sposobu vysetrenia
Tazberikovu jedoznacne NEODPORUCAM. ja k nej chodim a som MAXIMALNE NESPOKOJNA. Prednedavnom som mala akutny problem a pani doktorka mala plny diar. Callcentrum ma spojilo priamo s ordinaciou, kde ma sestricka odbila s poznamkou "Nemozete si nato nieco kupit v lekarni???" Bola som rozhorcena, ze za nemaly rocny poplatok za ProCare dostanem takuto odpoved a tak som sa rozhodla stazovat. Po 3 urgenciach mi konecne odpovedali, ze pokial nie som spokojna s ich sluzbami, mozem s nimi rozviazat zmluvu. Takto si vazia svojich viacrocnych klientov.
Aduska, ja chodim k MUDr. Tazberikovej, naprosta spokojnost, teraz som 15tt. na webe ale teraz nie je, bol to ProCare Karlova Ves. ale na infolinke Procare Ti isto poradia.