Ahojte, potrebujem surne spravit alergologicke testy, na alergologiu chodim od malicka, avsak od 18 som musela detsku alergologicku "opustit" - ale aj tak som bola bez problemov, takze som ju ani velmi nepotrebovala (lieky mi predpisovala ORL doktorka po dohode). Od r. 2010 mam opat problemy, ale testy mi robene neboli. Mala som vybavenu alergologicku v NZ, lenze vysvitlo ze neberie pacientov nad 18, preto zhanam hocikoho - aj ked len na testy, hlavne cim skor (zaplatim si). Sice v priestoroch kde chodim k ORL a kde som aj dnes bola ordinuje aj alergologicka (ta ku kt. som chodila ako dieta) ale ta mi testy nechcela spravit - neviem ci sa deti testuju inak ako dospeli, hm (chapem ze tam je mozno s poistovnou alebo cim problem, neviem - ale na druhej strane ked je to urgentne 😒) ... a druha dr., co mam najblizsie, nema cas 😒 Za kazdu radu/odporucanie, prip. telefonne cislo vopred dakujem!!!
moze byt aj z Bratislavy ak by niekto vedel... prip. Galanty (okrem MUDr. Packovej)
Ja mam v Modre mudr. Sirolova
manžel chodí k Bayerovi 🙂 nesťažuje si
V TT je Dr. Bajer a je celkom dobry, testy na alergie robi- ale tie sa len robia v zime. Inac berie krv na imunologicke parametre.