Hľadám imunoalergológa pre dospelých v Trnave, v Nových Zámkoch

kacusik69
4. apr 2013

Ahojte, potrebujem surne spravit alergologicke testy, na alergologiu chodim od malicka, avsak od 18 som musela detsku alergologicku "opustit" - ale aj tak som bola bez problemov, takze som ju ani velmi nepotrebovala (lieky mi predpisovala ORL doktorka po dohode). Od r. 2010 mam opat problemy, ale testy mi robene neboli. Mala som vybavenu alergologicku v NZ, lenze vysvitlo ze neberie pacientov nad 18, preto zhanam hocikoho - aj ked len na testy, hlavne cim skor (zaplatim si). Sice v priestoroch kde chodim k ORL a kde som aj dnes bola ordinuje aj alergologicka (ta ku kt. som chodila ako dieta) ale ta mi testy nechcela spravit - neviem ci sa deti testuju inak ako dospeli, hm (chapem ze tam je mozno s poistovnou alebo cim problem, neviem - ale na druhej strane ked je to urgentne 😒) ... a druha dr., co mam najblizsie, nema cas 😒 Za kazdu radu/odporucanie, prip. telefonne cislo vopred dakujem!!!

ajka30
4. apr 2013

V TT je Dr. Bajer a je celkom dobry, testy na alergie robi- ale tie sa len robia v zime. Inac berie krv na imunologicke parametre.

kacusik69
autor
4. apr 2013

@ajka30 robia sa uz aj celorocne, mam to potvrdene... je jasne ze najefektivnejsie je to v zime, ale napr. pripad ako ja, ktory ma celorocne alergiu, nema klud ani vtedy 🙂 dakujem za tip, urcite ho zvazim (ak budem mat na vyber z viacerych - v prip. dalsich reakcii)

kacusik69
autor
4. apr 2013

moze byt aj z Bratislavy ak by niekto vedel... prip. Galanty (okrem MUDr. Packovej)

mata128
4. apr 2013

Ja mam v Modre mudr. Sirolova

minnie30
4. apr 2013

manžel chodí k Bayerovi 🙂 nesťažuje si

kacusik69
autor
4. apr 2013

@mata128 Modra uz je kusok "od ruky", ale dakujem za reakciu... najidealnejsie priamo BA, TT, NZ ci GA

@minnie30 no skusim tam zajtra brnknut, co to da... dakujem