Ahojte, hľadám si novú gynekologičku. Najlepšie v Petržalke. Vyhliadla som si tri, medzi ktorými sa rozhodujem: Mudr. Matiašovská, Fellnerová alebo Vaníčková. Všetky tri na Záporožskej. Máte s niektorou skúsenosti? A hlavne aké sú u nich platby? Určite nechcem platiť ročný paušál, keďže chodievam akurát tak na preventívku raz za rok. Najlepšie by boli platby za výkon, ale nikde na internete som nenašla ich cenník. Ďakujem za radu...
@alena16
@luciaaak
Ahojte, ja chodim k Dr. Fellnerovej. Je to vyborna doktorka, citliva pri vysetreni, velmi mila a empaticka osoba. Neplatim ziadny rocny poplatok, ani za preventivne prehliadky. Zatial som platila jedine za prednostne vybavenie, t.j. objednanie na konkretny termin 7 eur, ultrazvuk 7 eur a specialne vysetrenie na moje poziadanie 10 eur, pricom vysledok som vedela do hodiny. Cennik najdete u pani doktorky v cakarni.
Ahojte, dakujem za odpovede, uz som bola u dr. Fellnerovej minuly tyzden a bola som fakt velmi spokojna! 🙂
@okbukaj Ano, stale som s nou spokojna. Ordinuje utorok, streda stvrtok. Pondelok a piatok je ina dr., ktora zastupuje Dr. Vanickovu, ktora j dlhodobo PN. Ale aj ona (ta co zastupuje), je mila, ochotna, spokojna som aj s nou.
Pocas tehotenstva su klasicke poradne, neviem co konkretne chcete vediet, moc, tlak, vaginalne vysetrenie, UZV som mala aj castejsie, ako iba tie 3 povinne. Za UZV som platila najviac v 20.tt a to 30 eur, ale to mi nerobila gynda, ale prisla Dr. Vaclavova, ktora ma to skolenie. Tych 8 eur sa stale plati za objednanie. Ale napr. teraz v 30 tt som bola na velkom UZV, bola som objednana na konkretnu hodinu a platila som dokopy 10 eur, cize neviem, ci to bolo za objednanie, alebo UZV alebo ako.
chodim tiez k Fellnerovej a som velmi spokojna. Je to mila a vesela doktorka a ma skvele vybavenu ambulanciu 🙂
@alena16 ja patrim na zaporozsku,Matiasovska uz zial nieje medzi nami..co sa Vanickovej tyka hrozne neodporucam...a Felnerova chodim k nej ale som sa rozhodla odist lebo sa stara iba o tehotne..samozrejme je to dolezite ale sme tu aj mi ostatne. Na preventivku sa musim objednat lebo ina moznost ako sa tam dostat nieje a potom mi da zaplatit 9€. Ale mozno budes spokojna.
baby viete mi poradit kam patrim podla obvodu? byvam na namesti hraničiarov...moooc ďakujem.
ja chodím k Vaničkovej a som spokojná, ordinuje v Biskupiciach tam chodievam na poradnu, na ultrazvuk ma vždy berie na Záporožskú.
Prosim Vasm, ti co ste boli tehtne u Mudr. Fellnerovej..aku mate poistovnu a kolko vas vysla cela starostlivost u nej? a cele tehu..objednavanie, USG, a podobne..dakujem 🙂
@okbukaj ja som k Fellnerovej prestupila az v 28. tyzdni tehotenstva, predtym som robila v zahranici a tak som mala lekarov tam. Nepytala odo mna ziadny vstupny poplatok, zvykla som platit 10€ za fotku zo sona a este extra 10€ za vysetrenie, ale to kvoli mojmu nestandardnemu poisteniu v cudzine. Vzdy ma objednavala na presny cas, obvykle som necakala viac nez 20 minut, len raz to bolo dlhsie. Inak je to velmi mila doktorka, taky zhovorcivy typ.
@sonkab
@alena16 dakujem baby, velmi ste mi pomohli ;) uz som sa k nej prihlasila o tyzden mam ist k nej, som tehu, na zaciatku..tak preto take otazky🙂 a ona je aj porodnicka? vy ste kde rodili? koho mi odporucate pre porod? moj prvy porod bol hrozne komplikovany, rodila som na antolskej, no velmi zle skusenosti mam a este som len v 8. tyzdni a uz teraz mam strach z porodu..koho by ste mi odporucili?
Ahojte, som objednana na morfologicky ultrazvuk u Dr. Fellnerovej,
robi ho konkretne ona, alebo ma na to odbornika?
Na web stranke je pisane, ze robi len stredy a stvrtky:
http://femmesro.sk/index.php?option=com_content...
Ja som objednana na utorok, tak neviem s kym potom budem mat tu cest 🙂 ...viete mi poradit?
mate skusenosti kto robi morfologicke sono u nej, je dobry? dakujem
@zdenulkam zatial prebehlo vsetko ako z rychlika, ale je velmi zlata a mila a nemusite sa bat sa jej na nic opytat, v klude vam odpovie, vysvetli aj keby ste sa pytali na totalnu blbost...ja som zatial spokojna..v stredu idem na taky vacsi USG, tak mozem dat viac info po mojej navsteve, dufam, ze som si nic nezakrikla: )
ja by som tiez chcela ist k fellnerovej alebo vanickovej, ale na internete som zatial nenasla vela informacii. najme co sa platenia tyka. u fellnerovej a vanickovej sa rocny poplatok neplati. kolko a ci sa plati za preventivku, alebo odber krvi, to neviem