Hľadám gynekológa v Petržalke

deanna957
2. máj 2015

Ahojte baby. Chcem zmeniť svojho gynekológa, som nespokojná, nikdy nerieši moje problémy, je ochotná a milá iba vtedy, ak od nej nič nepotrebujem :(
Viete mi prosím odporučiť naozaj super gynekológa/gynekologičku v BA? Najlepšie by bolo, ak by bol zároveň aj pôrodník (keďže plánujeme o nejaký ten rôčik bábo).
Najlepšie v Petržalke. Rozmýšľala som nad Antolskou, keďže by som tam v budúcnosti rada rodila, ale neviem, či majú aj klasickú gynekologickú ambulanciu.
Ďakujem za každý tip 🙂

vevet
2. máj 2015

Myslím, že pre Petržalčanky z obvodu by mohli byť prístupné ambulancie aj normálne (najlepšie bude tam zavolať do hociktorej a spýtať sa). Potom je ešte jedna celkom dobrá na Záporožskej ulici (zdrav.stredisko) - Femme s.r.o a dr. Fellnerová, len neviem či je súkromná alebo štátna (s tým že iba obvod Petržalky a pre ostatné je platená), treba si tam tiež zavolať.

mirka49
2. máj 2015

Dr.korbel

barb93
2. máj 2015

Doktorka Marekova, tiez pordnicka - rovniankova jak je zrkadlovy haj, ja som spokojna ;)

kajusinka
2. máj 2015

Chodím k dr. Fellnerovej na Záporožskej, je súkromná, býva v ambulancii ut., str., štv. Objednáva sa u nej iba na termín za poplatok 10€. A býva presná, nečakala som tam. Zatiaľ som spokojná, je milá, vysvetlí, na všetko mi odpovie. V pondelok a piatok sú v ambulancii nejakí iní lekári, tam sa neobjednáva na termín, ale s nimi nemám skúsenosti.

nair
2. máj 2015

Fellnerová je staršia či mladšia Dr.? Keď som tam chodila ja, boli tam dve - ja som chodila ku staršej, a s ňou som nebola vôbec spokojná - keď som jej povedala, že nemám partnera, povedala čosi v zmysle, že načo tam teda vlastne chodím.. Bola nepríjemná, nič mi nikdy nevysvetlila - teda okrem suchého konštatovania, že mám obrátenú maternicu a budem mať veľký problém otehotnieť..
Pred dvoma rokmi som zmenila gynekológa, ktorý z Femme žiadal moje zdravotné záznamy, no vôbec nič neposlali.

kajusinka
2. máj 2015

@nair Fellnerová má okolo štyridsiatky

nair
2. máj 2015

@kajusinka Tak to bola asi tá druhá, zdá sa mi, že bola staršia.. už si ale nepamätám ako sa volala.. 🙂 Možno je už na dôchodku 😉

dugyna
2. máj 2015

ahoj na antolskej nemas klasika gynekologogov..bohuzial to co ordinovalai v probise MUDr.Dubcakova a MUDr.Greksova uz nerobia uz su len na antolskej.
ale Femme je fajn z toho vyberu co ti v petrzalke ostava su naozaj najlepsi. problem dr riesila adekvatne a promntne..objednavama sa vzdy k Fellnerovej za tych 10 eur. za zalozenie karty pytali 50 eur. myslim ze ona robi aj v ruzinove ale to som si neni ista..cize pripadne mozes rodit tam.
Vsetky vysetrenia robili v ambulancii , aj OGTT cize nikam som nemusela chodit , ak by si mala zl vysledky volaju ti inak nie, teda nemusis sa ty snazit dovolat. Minule v ramci oGTT nakolko som mala problem ma vysetrila aj ta starsia Dr vysvetlila bola uplne v pohode...
ako hovorim v petrzalke lepsie nenajdes.

kajusinka
2. máj 2015

@dugyna fuuha, odomňa nikto za založenie karty nič nepýtal, resp. jediné, čo chceli bolo, aby bývalá gyn. poslala zdravotný záznam. Ale to je myslím bežné.

dugyna
2. máj 2015

@kajusinka kedy si k nej zacala chodit, lebo ja cca pred rokom..tiez so potrebovala katru od starej gyndosky..
ale tak mozo aj preto ze ma vela pacientok a aj pristroje ma dost moderne..a vynovuje..

kajusinka
2. máj 2015

@dugyna ja tiež asi pred rokom (na začiatku apríla), zvláštne

tinushka13
2. máj 2015

Ja chodím na Gercenovu Dr. Oros.. je síce súkromný ale som max. spokojná. Mám ho len ako pôrodníka 😀 čiže počas tehotenstva. Inak som zazmluvnená v Medissime.. len tam sa dočkať termínu resp. vyčkať si kým sa dostanem do ordinácie napriek tomu že si platím časenku ☹ Orosa som mala pri prvom tehu a aj teraz pri druhom. je pôrodník v Ružinove.

deanna957
autor
3. máj 2015

Baby, ďakujem pekne za rady 🙂 Ešte ma napadlo, či nemáte skúsenosti s gynekológmi v ZS Strečnianska. Mám tam viacerých lekárov, tak by som mala všetko poruke 🙂 Čítala som celkom fajn recenzie na MUDr. Karkalíka. Nepoznáte ho?