Ahojte baby. Chcem zmeniť svojho gynekológa, som nespokojná, nikdy nerieši moje problémy, je ochotná a milá iba vtedy, ak od nej nič nepotrebujem :(
Viete mi prosím odporučiť naozaj super gynekológa/gynekologičku v BA? Najlepšie by bolo, ak by bol zároveň aj pôrodník (keďže plánujeme o nejaký ten rôčik bábo).
Najlepšie v Petržalke. Rozmýšľala som nad Antolskou, keďže by som tam v budúcnosti rada rodila, ale neviem, či majú aj klasickú gynekologickú ambulanciu.
Ďakujem za každý tip 🙂
Dr.korbel
Doktorka Marekova, tiez pordnicka - rovniankova jak je zrkadlovy haj, ja som spokojna ;)
Chodím k dr. Fellnerovej na Záporožskej, je súkromná, býva v ambulancii ut., str., štv. Objednáva sa u nej iba na termín za poplatok 10€. A býva presná, nečakala som tam. Zatiaľ som spokojná, je milá, vysvetlí, na všetko mi odpovie. V pondelok a piatok sú v ambulancii nejakí iní lekári, tam sa neobjednáva na termín, ale s nimi nemám skúsenosti.
Fellnerová je staršia či mladšia Dr.? Keď som tam chodila ja, boli tam dve - ja som chodila ku staršej, a s ňou som nebola vôbec spokojná - keď som jej povedala, že nemám partnera, povedala čosi v zmysle, že načo tam teda vlastne chodím.. Bola nepríjemná, nič mi nikdy nevysvetlila - teda okrem suchého konštatovania, že mám obrátenú maternicu a budem mať veľký problém otehotnieť..
Pred dvoma rokmi som zmenila gynekológa, ktorý z Femme žiadal moje zdravotné záznamy, no vôbec nič neposlali.
ahoj na antolskej nemas klasika gynekologogov..bohuzial to co ordinovalai v probise MUDr.Dubcakova a MUDr.Greksova uz nerobia uz su len na antolskej.
ale Femme je fajn z toho vyberu co ti v petrzalke ostava su naozaj najlepsi. problem dr riesila adekvatne a promntne..objednavama sa vzdy k Fellnerovej za tych 10 eur. za zalozenie karty pytali 50 eur. myslim ze ona robi aj v ruzinove ale to som si neni ista..cize pripadne mozes rodit tam.
Vsetky vysetrenia robili v ambulancii , aj OGTT cize nikam som nemusela chodit , ak by si mala zl vysledky volaju ti inak nie, teda nemusis sa ty snazit dovolat. Minule v ramci oGTT nakolko som mala problem ma vysetrila aj ta starsia Dr vysvetlila bola uplne v pohode...
ako hovorim v petrzalke lepsie nenajdes.
Ja chodím na Gercenovu Dr. Oros.. je síce súkromný ale som max. spokojná. Mám ho len ako pôrodníka 😀 čiže počas tehotenstva. Inak som zazmluvnená v Medissime.. len tam sa dočkať termínu resp. vyčkať si kým sa dostanem do ordinácie napriek tomu že si platím časenku ☹ Orosa som mala pri prvom tehu a aj teraz pri druhom. je pôrodník v Ružinove.
Baby, ďakujem pekne za rady 🙂 Ešte ma napadlo, či nemáte skúsenosti s gynekológmi v ZS Strečnianska. Mám tam viacerých lekárov, tak by som mala všetko poruke 🙂 Čítala som celkom fajn recenzie na MUDr. Karkalíka. Nepoznáte ho?
Myslím, že pre Petržalčanky z obvodu by mohli byť prístupné ambulancie aj normálne (najlepšie bude tam zavolať do hociktorej a spýtať sa). Potom je ešte jedna celkom dobrá na Záporožskej ulici (zdrav.stredisko) - Femme s.r.o a dr. Fellnerová, len neviem či je súkromná alebo štátna (s tým že iba obvod Petržalky a pre ostatné je platená), treba si tam tiež zavolať.