Hľadám gynekológa v Košiciach alebo v Prešove

biancal
11. júl 2012

Ahojky, potrebovala by som poradiť ohľadom gynekolôoga v Košiciach alebo v Prešove, keďže bývam na rozmedzí na vidieku tak to mám narovnako . Včera som si robila tehu testík Clearblue, vyšiel pozitívny +, 2-3 týždne, tak chcem ísť čím skôr ku lekárovi. Len ťažko nájsť toho správneho/správnu :/ Nechcem ísť hneď ku prvej, tak mi napíšte Vaše skúsenosti.

Ďakujem 🙂

biancal
autor
11. júl 2012

Prosím, poraďte mi niekto ☹ včera mi vyšiel pozitívny testík, a urýchlene chcem navštíviť gynekologičku :( nejakú milú, empatickú, kde sa nečaká dlho, a aj prijateľné poplatky, ďakujem.

olienka12
11. júl 2012

@biancal je tu tema gynekolog v PO ja by som ti odporucala mojho dr. Ligusa v PO,ale aj tak na vsetky velke UTZ posiela do gynstaru,tak sa skus pytat tam http://gynstar.sk/

daliana
11. júl 2012

Ahoj, aj ja chodím k Ligusovi, je v pohode, na všetko odpovie, len sa musíš pýtať, sám od seba nejaké prednášky nerobí 🙂 Je taký tichší, ale zlatý 🙂 A veľká výhoda je, že má sono v ambulancii. Posiela samozrejme aj do Gynstaru na 3D sono. Je na sídlisku III v PO, konkrétne nákup. stredisko Centrum, sú tam ambulancie viacerých lekárov, tam máme aj pediatričku (Smolková), rovnako odporúčam. Prístup s autom pár metrov vzadu za ambulanciami a rovnako pred Centrumom zastávka MHD. Takže v pohode po všetkých smeroch. 🙂 😉

daliana
11. júl 2012
biancal
autor
11. júl 2012

@tehulkake ak sa môžem opýtať, ty tam chodíš? 🙂

biancal
autor
11. júl 2012

@tehulkake zaujala ma tá stránka, zajtra by som tam zavolala a zašla, môžeš mi povedať, aký ma cenník, prístup, čakanie, objednávanie atď? 🙂 Ďakujem 🙂

moncicip
11. júl 2012

@biancal Ja odporucam v Kosiciach Mudr. Jana Adama na poliklinike v novej nemocnici na terase.

tehulkake
11. júl 2012

@biancal jj ja tam chodim, som spokojna, aj ked sa niekedy dlhsie caka, obcas sa sklzne o hodinu, pristup lekara je odborny a aj ludsky, mne je velmi sympaticky, aj k sestricke som si nasla cestu, vsetko vysvetli, objednava sa na den a hodinu do poradne, a na usg sa objednava po obede, vacsinou na usg berie presne na cas, len porodna sa mu obcas posunie, cennik, preplaca vacsinou poistovna, a ked chces nieco nad ramec tak cca. 15 eur usg, a da ti k tomu aj foto, a tak, on ma 3D/4D usg takze nikde nemusis chodit, robis predcasny screaning v 12tt, 30 eur v cene je aj odber krvi, aj foto, usg je super, krasne vidno babo, robim aj prietoky v 32tt, a tak.

biancal
autor
11. júl 2012

a nevieš mi povedať, či berie nové pacientky? zajtra tam skúsim zavolať, keď tak si k nemu dám kartu 🙂 problém je trošku v tom, že sa nejako netopíme v peniazoch, čiže nemôžem si dovoliť nejakého drahého lekára 😒 ale tento vyzerá byť v pohode, ďakujem za info 🙂

yyyyanula
11. júl 2012

Ak by si náhodou natrafila na "MuDr. Jelenkovú", tak k nej určite nechoď... Skoro mi "odpiekla" syna, dlho sa u nej čaká, účtuje si pomaly aj sedenie v čakárni....
Ja by som Ti odporučila doktorku Nevickú v KE, alebo ktoréhokoľvek lekára - muža v nemocnici Šaca...
@biancal

tehulkake
11. júl 2012

@biancal hm on nie je drahy, to co je povinne ti preplaca poistovna, to ja som si dala len nad ramec usg, ano berie nove pacientky, povinne mas v 10, 20 a 30 tt a to ti preplati poistovna, mne to uplne stacilo, za predcasny screannig platis vsade,

tehulkake
11. júl 2012

@biancal juj ale to je lekar, ale je fakt jemny, taky citlivy, ja som mala predtym mesiara, co kazde vysetrenie ma bolelo, a on je uplne jemny, setrny, neviem mne padol velmi do oka, a ma pacientky aj z po, takze asi tak, a zo stanice ti ide priamo do myslavy 72 az k tej budove,

lili_mia
11. júl 2012

@biancal ja som zas spokojná s Mudr. Janou Mikulovou, na Panelovej, oproti Starej nemocnici na Rastislavovej v Košiciach .. pri preventívne, ak potrebuje jednorázové zrkadlá, tak zaplatíš 1,70, inak používa tie druhé, platí sa ešte za odber krvi, len neviem, či je špecifikované, napr aj pri určení hcg, alebo povedzme na žiadosť pacientky ohľadom hormonálneho profilu .. snaží sa všetko vopchať do platieb poisťovne .. síce neplatíš nič za prijatie karty, ale ak budeš chcieť odísť, tak som videla poplatok 3€ za ukončenie

biancal
autor
11. júl 2012

@yyyyanula ďakujem za info a výstrahu, presne k nej som chcela ísť ..

tehulkake
11. júl 2012

@tehulkake a este ak sa mu nieco nepozdava tak ta posle k odbornikovi, a neriesi, mne sa urobili krc, zily tak ma hned poslal na cievne, za hcg som neplatila nic, a ani za hormonalny profil, ak pocuva ak mas problem, mala som tvrdnutie bruska tak ma poucil predpisal magnezium, zacala som sa riadit jeho pokynmi a dobre, je to ovela lepsie, len ho treba pocuvat,

tehulkake
11. júl 2012

@biancal a este ak sa mu nieco nepozdava tak ta posle k odbornikovi, a neriesi, mne sa urobili krc, zily tak ma hned poslal na cievne, za hcg som neplatila nic, a ani za hormonalny profil, a pocuva ak mas problem, a hoci co sa ho mozes pytat, mala som tvrdnutie bruska tak ma poucil predpisal magnezium, zacala som sa riadit jeho pokynmi a dobre, je to ovela lepsie, len ho treba pocuvat,

yyyyanula
11. júl 2012

@biancal Tak to som rada, že som Ťa mohla upozorniť, ja jej teda dobrú reklamu robiť nemôžem (inak, urobila som preklep, volá sa JelenEková, Marta, tak snáď myslíme rovnakú 🙂)... Chodila som k nej 7 rokov, keď som prišla s tým, že mi vynecháva menštruácia, povedala, že som asi tehotná, vzápätí mi povedala, že s takými hormónmi nikdy neotehotniem, ale žiadne lieky - nič, len nejaké homeopatické oleje za 50 eur... A keď sa mi konečne podarilo otehotnieť, tak ma poslala na potrat, že vraj to nie je zdravé tehotenstvo... Vďaka Bohu, že som chvíľu počkala a vyhľadala iného lekára... Dúfam, že nájdeš aj Ty, držím palce 🙂

biancal
autor
13. júl 2012

@tehulkake včera som bola u toho gynekolôoga v Myslave, je tam super 🙂 Ďakujem za tip, fakt si mi pomohla 😎

biancal
autor
18. júl 2012

@tehulkake ahoj, mám na teba jednu otázočku 🙂 dnes som sa objednala na ultrazvuk, tam v Myslave kde si mi odporučila, ale teta v telefóne bola taká "príjemná", že som sa ani nestihla spýtať kde to je. nevšimla som si tam žiadny ultrazvuk keď som bola na krv, môžeš mi povedať kde tam presnejšie to je? 🙂 Ďakujem 🙂

tehulkake
19. júl 2012

@biancal na prijemnu tetu si musis zvyknut, musis si k nim najst cestu, troska sa povtierat, a budete kamosky, 🙂), ja som si tiez musela na nich zvyknut, no ked si bola na krv, tak v lavo dvere ma lekar ambulanciu tam ma obycajny usg,, a v pravo vo dverach cislo 2 ma obrovsky super usg, ak tak objednala po obede, tak pojdes tam na 3D usg, ak si do obedu, tak ti zatial urobi obycajny 2D usg, 🙂)

biancal
autor
19. júl 2012

sestrička je zlatá, bola som na krv, všetko ok, rozumieme si, poradila mi objednať sa na ultrazvuk budúci týždeň v piatok, tak som povedala aj pani na linke USG, ale ona ma objednala na utorok o 15:00, bola strašne nepríjemná, to je vlastne kto? iba nejaká oparátorka? čiže na ultrazvuk normálne do ambulancie, a tam do dverí č.2 , áno? 😉

mariana1
19. júl 2012

ja som uz zufala , Mudr.Rosakova uz nema ambulanciu, uz neviem koho si vybrat :( poradte

katkapresov
19. júl 2012

ahoj...ja mam lekarku v gynstare, dr. Vaskova..a som tam velmi spokojna, hlavne s tym ze vsetky vysetrenia robi tam a nemusim chodit niekde inde na sono..len neviem ci beru nove pacientky lebo maju naozaj plno...ale vrelo odporucam....drzim prsty v tehotenstve 😉

nelynka
19. júl 2012

@biancal vela statsia, to je nasa "mila" sestricka 😀 😀
ja tiez chodim k Janovskemu a uz som ho chcela niekolkokrat zmenit prave koli jeho uzasenj sestricke, dokonca som sa postazovala sestricke na UZV (tam chodi ina) ze ci ma nieco proti mne ta v ambulancii bo mam pocit ze hned jak ma uvidi tak jej skysne usmev...
bohuzial som stale tam, stale mam nerv ked tam musim ist nieco riesit ale doktor je inak fajn, ma super UZV teraz tak mi je luto ist niekam inak..ako sa hovori z kaluze do blata...

biancal
autor
19. júl 2012

ale máš na mysli tu staršiu pani? ona je v pohode, ja myslím tú, keď sa objednávaš na ultrazvuk, tam na linke je nepríjemná ženská, neviem kto to je, koľko tam on má sestričiek? :D

1234lubka
19. júl 2012

ja som bola najprv pri d mudrej v PO ale nechod tam!!!!!!!! ked som otehotnela som si dala kartu ku dr Dandarovi_super doktor az na to ze sa plati za ctg a ultrazvuky inac som bola velmi spokojna ma supe vybavenie

biancal
autor
19. júl 2012

@nelynka ale máš na mysli tu staršiu pani? ona je v pohode, ja myslím tú, keď sa objednávaš na ultrazvuk, tam na linke je nepríjemná ženská, neviem kto to je, koľko tam on má sestričiek? :D

nelynka
19. júl 2012

@biancal hej tu staru ja myslim, ku mne bola prijemna asi len kym boli na Hlavnej, aj to posledne razy co som tam chodila tak bola jak stiplava paprika, vecne nasrata a bez nalady dokonca raz som sa tam s nou povadila, bo som jej robila laskavost, isla som na heatku a poprosila ma ci jej nepopytam sukromne cislo od doktorky ze ma nejake problemy doma a ze doktorka ju pozna..tak som tam sla medzi vysetrenim este a jej vravim ze este nemam to ciselko pre nu, ze som sa este k Benovej nedostala ze mam termin az o mesiac a ona mi na to ze to je moj problem..ta kukam na tu ze to je vas problem lebo vy to cislo surne potrebujete nie ja..ta sa zmohla len na aha..
a proste vecne vecne vecne co mna uvidi tak vlasy dupkom..
neviem co proti mne ma, nic som jej nikdy neurobila..

zato zase sestricka na UZV je velmi zlata..niekedy sa zda byt neprijemna do telefonu aj mne, ale to len preto ze maju neskutocne vela pacientiek na UZV aj co im chodia od inych doktorov bez objednania..tak z toho ma obcas nervy..
ale nazivo je zase velmi fajn...

doktor ma len tieto dve sestricky, stara je na ordinacii a ta druha na UZV