Ahojte, hladám si gynekologa najlepšie v Dolnom Kubíne, poprípade v Námestove...zaujímajú ma vaše skusenosti a moje hlavné kritérium je to aby mal kompletne vybavenú ordináciu a nemusela som chodiť po nemocnici na sono a inévyšetrenia napr. v tehotenstve, dakujem
Mudr tholth jozef. Vsetko ma v ambulancii nemusis nikde chodit ..je mily sikovny a chvalia ho. Jedina nevyhoda je ze sa u neho dlho caka casto. Ja som zas na Hrudu nepocula chvaly ale to je vec nazoru.
@marivka Ja chodím k dr.Tholtovi v DK,milý,ambulancia vybavená všetkým čím má byť,príjemné prostredie,akurát jedno negatívum,že sa k nemu dlho čaká,pretože sa venuje každej jednej pacientke.Príjímajú aj nové pacientky,ale ktovie,niekto možno nie je spokojný,ja určite som 😉 Držím palce nech si dobre vyberieš 😉
@marivka no neda sa objednat to je ten problem lepsie je chodit poobede ale nikdy to nemas iste. Tak drzim palce na dobry vyber..myslim ze ak nemas nejake extra problemy a gyn.potrebujes len sporadicky aj hruda je mily na pohlad. Inak neviem ktov dk.
Dr. Hruda je fajn, je mily, sikovny a sestricku ma tiez velmi fajn. ja som s nim nikdy ziadny problem nemala, v cakarni necakam samozrejme treba sa objednat, inak co mam skusenosti z porodnice a pod. vsetci su v pohode okrem dvoch lekarok, ktore som navstevovala pred panom Hrudom, nebudem ich ale menovat, myslim ze po Kubine maju dost zle meno tak mozno aj sama budes vediet
@marivka ja som na nu nepocula nic zle,poznam par bab,ktore k nej chodia,ze je prijemna a objednava vraj na hodinu
@jankatrnka1 nemôžeš menovať tie doktorky?
@marivka Určite neodporúčam uz spominaneho Totha.
Človek sa tam nejde dočkať, ordinuje si ako sa mu zachce, nestíha......a kopec negativ. Už len keď som tam vošla prvý krát som mala zlý pocit z neho. Zanedbal mi teh.a aj zle skončilo vo vysokom štádiu.
@marivka to som rada ja keď počujem jeho meno adrenalin mi stúpa. Ja som to chcela posunúť aj ďalej, ale nemala som síl po tom všetkom....Ale keď vidím niekde spomenuté jeho meno neostanem ticho, lebo by si zaslúžil za takýto prístup a upozorňujem na neho, aky je.
@lenusinka Kapralčíková- uplne neosobný prístup a odmeranost, bolestive vysetrenia a Pelachová uplne cele zle
@jankatrnka1 ony dve majú ordinácie vedľa seba?..kapralčíkovú poznám, nemám s ňou zlú skúsenosť...tri deti som pri nej vynosila...a tá druhá má kde ordináciu? ak vedľa nej tak plne súhlasím...
@gabiiika21 prepac nechcem rypat len citam ze mas zlu skusenost s dr. Tholtom, to mi je velmi luto. v kt roku to bolo prosim ta?
@micikatka nieje to jedno kedy to bolo:O ale nieje tomu rok
@marivka ináč aj DR Svetlana Móriová je super robila najskôr v nemocnici v Trstenej a od Septembra 2013 má svoju ambulanciu v NO,je to veľmi šikovná lekárka.fakt odporúčam 🙂
Ja byvam v Ziline a chodim do DK k lekarovi, je to uz spominany MUDr. Jozef Tholt, nikdy som s nim nemala problem, je velmi mily a dobry doktor, nemam z neho zly pocit a pani sestricka je perfektna. Chodim k nemu uz dlhsi cas, je pravda, ze tam clovek caka cca 2 hodiny ale zato vysetrenie stoji zato a mne vzdy dobre urcil diagnozu.
....nemyslim si, ze pan Tholt ma viacero pacientiek, ktore by boli s nim nespokojne. Aj ked je to len doktor a isto nikto nie je neomylny...
Chodila som k nemu poslednych 5 rokov, 2 tehotenstva rizikove,plus ine zdr. problemy... takze dost casto... mal tam vela pacientiek a ani jedna nepovedala na neho krive slovo.... dokonca vela bab k nemu dochadzalo z inych miest.
Ja ho mozem len odporucit ale je to len moj nazor.
🙂
@lenusinka hej hned vedla, a mozno som Kapralcikovej nebola sympaticka, ale mala som dost zdravotne problemy a nepomohla mi, po vysetreni som myslela ze jej strelim
@jankatrnka1 Tak tá Pelachová..no hrúza..som pri druhom tehotenstve krvácala a kapralčíková nerobila tak ma sestrička poslala k nej a tá škriekala po mne no hrúza..bola som v šoku uplakaná bála som sa že potratím a ona hrozný prístup..fakt zlá skúsenosť..a kapralčíková..ja s ňou nemám zlú skúsenosť, pri poslednom ma vystrašila a nič nevysvetlila tak som si doma tri týždne odplakala že je niečo zlé...ale tiež som na ňu nepočula žiadne chvály a pekné slová...osobne som stretla dve mamičky, ktorým zanedbala tehotenstvo...ale chcem sa od nej preložiť, lebo som až z hornej oravy a mám to ďaleko do kubína ak by sa niečo štvrté pritrafilo....😀..ďakujem jankatrnka...
@micha1979 Ahoj ahoj 🙂
Chcela by som sa opýtať na MUDr. Jozefa Tholta, prosím nevedela by si mi povedať či sú uňho nejaké poplatky a ak áno aké? Som v 16 tt a potrebujem sa preradiť k normálnemu doktorovi, ktorý nebude pýtať nehorázne peniaze za nič (ako môj súčasný v ZA - Durmis) a vzhľadom na to že sa sťahujem do DK by to bolo super. Počula som na Tholta samé chváli tak už len táto informácia ma zaujíma. 🙂
Ďakujem krásne za všetky tvoje rady a odporúčania 😉
@mitusa111 ahoj, jednorazovy poplatok ako nova pacientka platis 33 Eur, pokial mas u neho ako uz nejakeho rod prislusnika tak polovica tych 16,50 Eur. Inac sa neplatia ziadne poplatky, ked si tehotna mozes zavolat sestricke a dohodnut aj termin a ona Ti aj povie vsetky info po telefone t.c. 043/5801207, pacientky beru isto aj nove, dnes sa asi nedovolas sestricke ale v pondelok rano ked cinknes pohoda, treba viac krat volat nie vzdy sa dovolas na prvy krat. Ja k nemu chodim zo ZA aj moja sestra 🙂 akurat idem v pondelok 🙂 ahoj, dufam, ze som pomohla
chodite niektora ku pani d. moresovej chcela by som niekam prejst a neviem kam. dakujem
zdravím tiež hľadám lekárku v DK viete niekto poradiť ? 🙂
Zdravím 😊 Aj ja hľadám dobrého gynekológa v okolí NO, DK alebo TS.
Jednoznačne MUDr. Hruda.... ma v meste svoju ambulanciu, 3 miestnosti, krásne nové čísté a vybavené prostredie. TOP!!!