Ahojte, som mladá baba no kvôli veľkým hmotnostným výkyvom (kvôli zdravotným problémom) sa mi spravili celkom dosť viditeľné strie a na celulitídu trpím celý život (aj mamina aj sestra- máme k tomu predispozíciu v rodine). Nepotrebujem tu rady tipu strava a cvičenie je základ, to viem a aj keď som cvičievala vždy som trpela na celulitídu a strie už mám tak sa ich snažím nejako zbaviť. Poradíte mi prosím nejaký fakt overený produkt ? S ktorým máte vlastné skúsenosti, či už mamičky po pôrode alebo normálne ženy hocijakého veku. Môže ísť aj o nejaké kliniky s rôznymi procedúrami na to (v tom pripade poprosím presný nazov kliniky alebo produktov). Vopred ďakujem za pomoc.
@zuzanadolyx Dakujem za radu a mozem sa spytat do akej konkretnej kliniky chodievas na to ? a kolko jedna terapia stoji ? 🙂 A su vidiet vysledky uz po prvej terapii ? Viem ze je to individualne, preto sa pytam na tvoje subjektivne pocity.
@amy400 to nie je klinika ale studio. Skus si najst na nete vacushape bicykel alebo podobne. Ja chodim do Pezinka ale maju pobocky aj inde. Viditelne to bolo asi po 3-4 raze. Jedno cvicenie (50min) stoji okolo 15eur
Cena je super, určite to skusim a najdem si o tom potrebné info. na nete. Ďakujem za radu
@zuzanadolyx
@zuzanadolyx ahoj,akosi mi vyhodilo príspevok od teba ohľadom vacushape,prosím kde nato chodíš v PK? Viem,že je to starý príspevok,dúfam,že to ešte v PK funguje. Dakujem🙂
@amy400 brutalne mi zabralo cvicenie vo vacushape. Je to horizontalny bicykel pri ktorom lezis a si vo vakuu a posobi infracervene teplo. Ja som mala vzdy celu a odkedy na to chodim, ledva ju vidim, fakt topka. Chodim 2x a ak sa zadari tak 3x do tyzdna, nie je to namahave, tempo je na tebe.. predtym mi pomohol krem od Vichy ale to len malicko, fakt odporucam ten infra bicykel