Hľadám fuknčkný a overený produkt na zredukovanie celulitídy a stríí.

amy400
2. sep 2019

Ahojte, som mladá baba no kvôli veľkým hmotnostným výkyvom (kvôli zdravotným problémom) sa mi spravili celkom dosť viditeľné strie a na celulitídu trpím celý život (aj mamina aj sestra- máme k tomu predispozíciu v rodine). Nepotrebujem tu rady tipu strava a cvičenie je základ, to viem a aj keď som cvičievala vždy som trpela na celulitídu a strie už mám tak sa ich snažím nejako zbaviť. Poradíte mi prosím nejaký fakt overený produkt ? S ktorým máte vlastné skúsenosti, či už mamičky po pôrode alebo normálne ženy hocijakého veku. Môže ísť aj o nejaké kliniky s rôznymi procedúrami na to (v tom pripade poprosím presný nazov kliniky alebo produktov). Vopred ďakujem za pomoc.

zuzanadolyx
2. sep 2019

@amy400 brutalne mi zabralo cvicenie vo vacushape. Je to horizontalny bicykel pri ktorom lezis a si vo vakuu a posobi infracervene teplo. Ja som mala vzdy celu a odkedy na to chodim, ledva ju vidim, fakt topka. Chodim 2x a ak sa zadari tak 3x do tyzdna, nie je to namahave, tempo je na tebe.. predtym mi pomohol krem od Vichy ale to len malicko, fakt odporucam ten infra bicykel

amy400
autor
2. sep 2019

@zuzanadolyx Dakujem za radu a mozem sa spytat do akej konkretnej kliniky chodievas na to ? a kolko jedna terapia stoji ? 🙂 A su vidiet vysledky uz po prvej terapii ? Viem ze je to individualne, preto sa pytam na tvoje subjektivne pocity.

zuzanadolyx
3. sep 2019

@amy400 to nie je klinika ale studio. Skus si najst na nete vacushape bicykel alebo podobne. Ja chodim do Pezinka ale maju pobocky aj inde. Viditelne to bolo asi po 3-4 raze. Jedno cvicenie (50min) stoji okolo 15eur

amy400
autor
3. sep 2019

Cena je super, určite to skusim a najdem si o tom potrebné info. na nete. Ďakujem za radu
@zuzanadolyx

prechtlova
8. mar 2022

@zuzanadolyx ahoj,akosi mi vyhodilo príspevok od teba ohľadom vacushape,prosím kde nato chodíš v PK? Viem,že je to starý príspevok,dúfam,že to ešte v PK funguje. Dakujem🙂