Mávam časté zápaly močových ciest, u môjho urológa je všetko v poriadku a u gynekológa tiež. Jeden na druhého hádžu vinu. A ja už neviem čo robiť. Potrebujem nejakého fakt že dobrého urológa v KOŠICIACH, že on čo mi povie. Ďakujem.
@debora30 nooo ak mi nič iné neostane ta budem musieť vycestovať za ním. Zato hľadám niekoho tu na blízku lebo som z Trebišova.
@timkaakmim Bolo by dobre patrat po povode. Lebo niekedy to vobec nemusi byt to co nas "boli", napr.mandle. Nam urolog odporucil tablety s brusnic a hlavne preventivne alebo pri prvych priznakoch a probiotika, vit. C. Moja skusenost.
to je na tom najhoršie že jeden vraví to aby som jedla brúsnice a pila brúsnicový čaj, a druhý lekár povie že brúsnice sú blud....
zato ja už sama neviem na koho sa obrátiť.
Preto potrebujem v Košiciach,nejakého fakt dobrého urológa...
Viete mi niekoho odporúčiť ???
@timkaakmim ak ti môžem poradiť ja mam dobre skusenosti s Martinom Hrivňákom ordinacia-Ťahanovce neviem či nieje sukromny lebo za každym sme platili ale pomohol
@timkaakmim aj ja som mavala opakovane zapaly mocoveho mechura..zacalo sa to silnym zapalom kde som mocila krv..tyzden som bola v nemocnici, bola som u urologa,gynekologa vsetko bolo v poriadku a zapaly sa stale opakovali, kazdy mesiac, uz som bola zufala. Nakoniec som sa rozhodla, ze navstivim este nefrologicku, ta ma vysetrila a zistila ze mam zjazvene tkanivo od zapalov na jednej oblicke. Predpisala mi tekuty ryby olej a UROVAXOM na imunitu mocovych ciest, moze to predpisat aj urolog. Je tomu uz dost rokov. Odvtedy som mala zapal naposledy pred 4rmi rokmi. Stale nosim tielka, hrube ponozky, pred sexom aj hlavne po sexe idem hned do sprchy. Kontrolne sono ukazalo ze oblicky sa pekne zregenerovali, bez problemov som neskor otehotnela a ani v tehotenstve som nemala ani jeden zapal.
@timkaakmin inak mne nikdy brusnicove produkty nepomohli, chodila som aj na akupunkturu, pila stavy z aloe vera a bez uspechu. Doktorka mi vravela ze ked to uz raz dostanem, je to zacarovany kruh, treba posilnit imunitu mocoveho mechura, presne na to je UROVAXOM. Pri zapale mi pomohli jedine litre urologickeho alebo praslickoveho caju, plus prirodne kvapky Kapucinka, tie su tiez na mocove cesty. Ja byt tebou by som skusila ten Urovaxom a ked ani to nezaberie tak nefrologiu. Posledna moznost vyliecenia zapalov je aj operativne, kedy sa rozsiruje mocova rura, o tom by ti mal povedat urolog, ale najskor by som na to isla cez tu imunitu 🙂
skúsim to čo mi všetci píšete...ďakujem veľmi pekne za rady 🙂
V BB je vyborny urolog - mudr.kňazík, tiez som unho bola, dochadzaju za nim z celeho slovenska. Je fakt super