Ahojte, chcela by som sa opýtať či neviete ktorý gynekolog je v Starej Lubovni dobrý a vedel by mi poradit s mojim problemom. Nemozem otehotniet...stale nejaky problem....A moj gynekolog sa velmi nema k cinu....Ak by ste mi vedeli pomoct budem Vam velmi vdacna. Ďakujem vopred za kazdu radu🙂
ahoj,ja chodim k doktorke Samudovskej a som veeelmi spokojna 😉
@lana28
Ahoj a to by ma zobral, lebo pokial viem tak on uz nema svoju ambulanciu. On je primar na gynekologii v nemocnici, nie?
zuzkazivcak, pisem ti do ip
@bibiana20 ,hej o nej som pocula ze je dobra. A kde ma ambulanciu?keby som sa rozhodla
v meste ma ambulanciu,ale neviem ti tak vysvetlit...daj si do google viera samudovska stara lubovna a tam ti ju vyhodi a aj mapa tam asi je...skus 😉 ale ked tam chces ist prve zatelefonuj a sa objednaj...bo inak sa tam nacakas 😨
@bibiana20
No to je fakt...najdem si ju a zavolam tam najprv urcite....musim si este rozmysliet ze komu sa zverim🙂 dakujem velmi pekne
@zuzkazivcak za malo 😉
@zuzkazivcak - na neplodnost je Pruzinsky fakt dobry..chodi k nemu vela zien aj z inych okresov..on nema osobitnu ambulanciu, ale myslim, že v piatky ma v nemocnici vyhradene dni na liecenie neplodnosti
Čo sa týka Šamudovskej a Rafkovej tak na tie som nepočula ani jeden dobrý ohlas....Hlavne ohľadom Refkovej.. A to som počula aj z úst primára....
Doteraz som mala kartu pri Dr.Vatraľovi....a bola som spokojná....ale od pondelka mením....Dávam kartu k známemu 🙂
objavila som túto tému.....ja nemôžem na Refkovú povedať nič zlé.....som tam síce len od decembra, ale zatiaľ som spokojná 😉
Napodobne...s dr.Refkovou som velmi spokojna,Nemozem osobne pov.nic zle,aj moje zname...ale pocula som aj negativa...Naopak Samudovsku neodporucam...mali ju sestra aj mamka,ale ak mali problemy,neriesila ich nijak...A na neplodnost,ako uz bolo spomenute,je na to odbornik primar Pruzinsky
@slnieckolu tak ze pruzinsky riesi neplodnost najlepsie ??
minv máš IP
A pomohly ti tam otehotniet ??
Mne pomohol dr Peter Brtko, ale je to už peknych 15 rokov, 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 velka vdaka a ak sa nemylim brala som tabletky clostinbelgyt??
fuha, neviem čo to je pco?, ale ja som mala polycysticke vaječniky,
laparoskopiu mi robil, mala som cisty, ale prepichovanie vaječnikov, to veru nie , možno si vela nepamätam, je to už fakt viac ako 15 rokov, ale pamätam si iba dr brtka, že mi pomohola brala som clostynbelgyt
Ahojte, staršia téma, ale pre mňa aktuálna 🙂 Hľadám si gynekológa v SL, keďže som sa prisťahovala z iného kúta Slovenska. Koho by ste mi odporúčali? Keď som pozerala aj iné fóra na nete, na každého sú chvály aj nadávky. Tak ja už naozaj neviem, podľa čoho si vybrať....
@moor ahoj, ja chodim k p.dr. Pruzinskemu. Podľa mňa je to veľký odborník a je veľmi ludsky a mnohým ženám pomohol. Napr.mojej sestre,kt.nemohla veľmi dlho otehotnieť. Ja mam s nim zatiaľ veľmi dobre skúsenosti,škoda však,že už nechodieva k porodom.ja som aktuálne tehu,rizikove,uvidíme ako to celé dopadne. Ako bonus ešte vypichnem jeho sestricku,kt.je snáď najmilsou osobou na svete. Žiadne dlhé cakania,všetko uňho zatiaľ slape ako hodinky 😊
Ahojte. Viete mi niekto poradiť gynekológa v Starej Ľubovni? Čakáme dvojičky po IVF a aj s ohľadom na môj vek to je rizikové tehotenstvo. Mám kúsok obavy zostať pri súčasnom gynekológovi. Síce nie som z Ľubovne, ale práve tam by som chcela rodiť. Myslíte, že by ma zobrala k sebe napr. MuDR. Eliášová?
Pan primar Pružinsky. Nema stvrtok ordinačné hodiny na nete. To pracuje aj vo štvrtok? Svojej anbulanci
Ahoj, ja chodim k primarovi Dr.Pruzinskemu.....