kočky potrebujem poradiť endokrinológa v Bratislave.moja doktorka je od decembra na pn.neviem sa dostať k liekom.obvodná mi ich nechce predpísať a moja endokrinologička je do marca pn.budem rada keď mi poradíte dobrého endokrinológa vrámci Ba.ďakujem
Chodim k Dr. Lackovej k Milosrdnym, som spokojna. Je mila, da sa s nou porozpravat, objedna na presny cas, a bez poplatku 🙂 tel. 02 57887262
Ja chodim k MUDr.Redhammerovej, k Milosrdnym. Je velmi mila, ustretova, naozaj jej nemozem nic vytknut. Som velmi spokojna 🙂
nikto nič??kto mi vie ešte predpísať lieky okrem obvodnej a endokrinologičky?fakt budem vďačná za každú pomoc...
ahojte hladam dobru Endokrinologicku v bratislave na kramaroch ci mi vie nekto poradit moze byt aj niekde v Bratislave dakujem vam .
@zlotazla ahoj ja chodim k Dr. Lackovej k Milosrdnym na SNPcko a som velmi spokojna. Pokial je problem, objedna rychlo, alebo skonzultuje. Nedava lieky naslepo ako niektore, ale nastavuje liecbu vzdy po rozboroch krvy a pripadne ultrazvuku - u mna je to stitna zlaza.