Histamínová intolerancia alebo helicobakter

luciahac
27. sep 2022

Dobry den mam otazku
Mozem mat hit ked ma picha v okoli pupka?obcas boli pri panve vvpravo ale vacsinou ma boli pod pravym rebrom alebo medzi rebrom a panvou naboku . Je mi zle ked zjem cokoladu vacsinou po sladkom mam pocit nafuknutia( aj ked crevo nafuknuute nemam) tlaky v bruuchu,pichanie okolo pupka. Niekedy idem na wc aj 3-4x za den inokedy len 1x.
Krv na gastre negativna aj ked najskor si mysleli ze to je z hit. Buduci tyzden idem na hadicu je mozne ze tam mii zistia?
Alebo co tto moze byt ? Uz ma napadol helicobakter al...

Slepe crevo to neni uz som bola na pohotovosti xy krat,trapi ma tu uz rok. Bolo mi robene ct,nespocetne vela x brana krv,sono brucha ... napsoledy lelkarku napadla chrbtica . Vsetko mi zacalo pol roka po porode :/

danielahamar
27. sep 2022

ja mám bolesti akoby nad panvou z mlieka, aj nafuknutie, krv mám na všetko negatívnu, ale mlieko nemôžem vôbec. Tiež som po pôrode, ale treťom a už rok a pol, tiež som tú bolesť ako keby klbu pripisovala pôrodu, že proste panva sa posunula, aj pri masážach mi hovorí, že mám niečo s panvou tým pádom. Ale ako hovorím, som si to odsledovala a je to po mlieku

laura164
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luciahac
autor
27. sep 2022

@laura164 pana beka a da sa z toho nejako dostat? Vyliecit?

laura164
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ikaika
6. sep 2024

ahoj, co ti zistili nakoniec?