Histamínová intolerancia

simas21
12. nov 2013

Baby viem ze to tu uz jedna zienka pisala, ale som momentalne v takom stave ze sa neviem na citanie toho co si tam babule pisali sustredit, tak to pisem sem aby sa mi odpovede pomali ukazovali 🙂 Ale maminke dakujem za link ..........Trpim uz 4 roky alergiou, castymi opuchmi z nej , zlym dychanim, musim drzat dietu, pichat si pri anafilaktickych zachvatoch adrenalin , beriem tablety ktore raz zaberu a raz nie........ Moje testy z alergie nezistili ziadnu z latok na ktore by som bola alergickA TAK MA DALEJ TESTUJU....Doktorka ma podozrenie na HIT..... neviem si stym rady, som uz strasne vycerpana, na nic sa neviem sustredit, ostava mi z nicoho nic zle, prosiiiim dajte mi nejake rady, alebo povzbudenia, inak sa uz zblaznim....Dakujem dievcence ☹ 😅 😕

andrejka1978
12. nov 2013

tak si daj urobit tie testy. a skus zacat pit cisty gel z aloe vera 2x denne nalacno. ma velmi dobre ucinky na rozne alergie a intolerancie, imunitu atd. kamoskin syn ma histaminovu intoleranciu. po nasadeni aloe sa mu stav rapidne zlepsil. veci, ktore predtym ked len olizol mu robili problem a teraz moze v rozumnych davkach zjest. napriklad predtym nemohol vobec banan, paradajky teraz pol bananu za den kludne moze zjest. najprv si mysleli, ze ma astmu a alergiu na rozne potraviny. potom zistili toto a upravili jedalnicek a zacali pit aloe a stav je fakt velmi dobry. a manzel tiez pije aloe a sa mu zlepsili vsetky alergie co mal, a to ich mal hodne a dost silne. keby to nebola taka dobra kamoska a nevidela som na vlastne oci, tazko by som tiez mozno uverila. moj syn tiez pil aloe a malo to velmi dobry ucinok na imunitu. ja pijem zeleny jacmen a je to tiez super. ale tebe by som doporucila kvalitne aloe. ak ti vyjdu pozitivne testy na HIT tak si nastav aj dietu podla toho. ale s tym aloe nic nepokazis. len ucinok pride az pomalsie, po 2 mesiacoch pitia asi. drzim palce.

swennie
12. nov 2013

Existuje liek zivocisneho povodu, ktory nam odporucila pre syna alergologicka (Daosin). Uziva sa pri histaminovej intolerancii, stoji cca 40€/mesiac. V nasej lekarni mi lekarnicka hovorila, ze ho ludia dost beru. Skuste sa opytat na ten liek svojho alergologa, mozno by bol vo Vasej situacii vhodny. Na stranke tohto lieku su aj dobre vyznacene ne/vhodne potraviny. http://www.daosin.sk/unikatny-vyzivovy-doplnok Drzim palce, nech sa cim skor pride na pricinu a stav sa Vam vyrazne zlepsi.