Hirsutizmus - zvýšené ochlpenie v atypických lokalitách

mina0202
17. okt 2023

Je tu nejaká mamička, ktorá trpí touto chorobou? Alebo ma dieťa ktoré si týmto prechádza?... Prosím povecte mi aké to je, keď to začnete liečiť, a ako dlho to trvá. A na čo by som sa mala pripraviť?

rozalka_13
17. okt 2023

@mina0202 žiaľ tým trpím 🫠 mám PCOS, žiaľ mi nič na to nepomáha… každým rokom mám pocit, že je to horšie a horšie

marticka85po
18. okt 2023

Aj ja tym trpim celym zivot. Takisto PCOS,zvyseny testosteron. Naucila som sa s tym zit

nevenka
18. okt 2023

@marticka85po ja tiez, aj manzel.

lamonita
18. okt 2023

Aj ja mam zvýšený testosterón, Dr mi chcel dat na to HAK. Ale chlpy mi podla mňa ostanú. Bradu a líca chodím laserom, zvyšok holim, na rukách epilátor. Aj prsty na nohách epilatorom. Zmierila som sa s tym

mina0202
autor
18. okt 2023

@lamonita neviem ako by sas týmto zmieri moja 3 ročná dcéra veľmi sa bojím ako by ju prijali do škôlky. Veď viete aké sú deti niekedy proti sebe. Neviem čo mám robiť

lamonita
19. okt 2023

@mina0202 jaj takto, že sa jedná konkrétne o 3rocne som nevedela. No a u lekárov ste boli? Endokrinológia napr... alebo to mate dedičné?

mina0202
autor
19. okt 2023

@lamonita sme tam objednaný už čakáme 4 mesiac, a zobere nás až niekedy vo februári. Lebo že vraj toho má veľa.

lamonita
20. okt 2023

No tak ja by som asi navštívila detského psychológa a poradila sa, ako interpretovat dieťaťu jeho ochorenie a ako sa popasovat s narazkami v kolektíve... a ako a kedy začať toto všetko s dcérou riesit