Ahojte, chcem sa opýtať, či náhodou niektorej z vás tiež nevyhadzuje herpes na perách pri používané rúžov, balzamov alebo leskov na pery. Pri mne je jedno, či je rúž úplne nový, či si ho dám štetcom, z tuby alebo prstom, vždy sa mi vyhodí herpes. Dokonca aj keď si krémom pretriem omylom ústa. Rada by som rúže používala preto sa pýtam. Iné problémi a herpesom, vírusmi alebo imunitou nemám a toto mi príde veľmi zvláštne.
ja som mala taký istý problém, rúž, balzam na pery ani lesk na pery som nemohla používať. Vyskúšala som hocijaké značky....neúspech. Teraz už skoro vôbec nemám herpes (po pôrode sa to zlepšilo) ale radšej na pery nič nepoužívam, jedine cez zimu balzam na pery.
Mne ospevovany eos robil kutiky stale nieco, chcela som byt, ze mam eos, ale prd...labello je od nivea a nemam problem teraz mam ich vajicka labellino na styl eos a su super, mne vsetko od nivea vyhovuje, lebo ja na vsetko reagujem a nivea mi nereaguje je pre mna super a ruze mi vyhovuju pupa milano
@alica81
Treba si kupiť hypoalergénny rúž, prírodnú dekoratívnu kozmetiku keď už... z drogérie vyskúšaj Aleverde (DMka) to je prírodná kozmetika za dobrú cenu... alebo Yves Rocher má tiež dekoratívku, len neviem či oni sú na 100% prírodný, už som počula ževraj nie tak ale zas nemajú najhoršie zloženie...treba skúšať hlavne z takýchto značiek a uvidíš.
@gabika0825 Tie som tiež skúšala. Ja si myslím, že to bude skôr baktériami, ktoré sa vytvoria na tom rúži po tom čo ho použijem. Proste že nejde o rúž samotný. Aj keď si prejdem pleťovým krémom po perách tak sa mi vyhodí herpes.
@alica81 tak po použití skús ten rúž niečim pretrieť, vreckovkou alebo niečim, možno aj že keď si dáš pod rúž krém tak sa ti môže nejaká reakcia takto spraviť v podobe herpesu... vždy si daj rúž iba na čisté pery...
@gabika0825 Počuj, ale mne úplne nový rúž toto urobí. Ja som ich vždy použila len raz a herpese som ich už považovala za kontaminované a vyhodila. :D Ale vzdala som to už kompletne dievčatá. :D
@alica81 Tak nerieš rúž, najlepšie tak urobíš, veď ho nosiť nemusíš, ani ja si často nedávam, lebo mi to príde zbytočné. Radšej si viac namaluj oči a upriamiš pohlad na ne, ako na pery. Ja zas rúže nemusím lebo buď sú také že sa hneď rozmažú, nemôžem sa poriadne ani najesť, alebo sú tak silno držiace že ich neviem dať potom dole a mám len z toho vysušené pery..
@alica81 a ake znacky? lebo zalezi aj na tom dost, ak si davas nejaky lacnejsi tak nejaka lalka v nom ti nemusi robit dobre