Dobrý večer žienky,
chcem vás poprosit či máte skúsenosti s liečbou herpesu v oku. Môjmu chlapovi to dnes diagnostikovala očná Dr. Dala kvapky, masticky.
Chcem sa spytat či ste/ niekto u vás užívali aj nejaké vitamíny čo by mohli pomôcť možno zlepšiť stav/ urýchliť liečbu. Ďakujem
B vitamín
@sonalove ja som to mala minulý rok tiež, dala len mastičku a ja som ešte užívala B komplex
Okrem liecby od Dr doplnit B komplex a Lyzin 🙂
@sonalove ja som to mala, mne liečba zabrala veľmi rýchlo, prvé dva dni bolesti, potom už oveľa lepšie, držím palce, nech vám to rýchlo prejde 🍀
@sonalove moja dcera mala v uchu herpes zoster, bola hospitalizovana 6 dni, robili jej pred diagnozou vsetky vysetrenia vratane CT, MR, lumbalky a niekolko rozborov krvi na vsetko mozne (zaklad bol vylucit hepres simplex, ten moze byt v oku alebo uchu smrtelny, moze sa dostat do mozgu). Brala antivirotika a kortikoidy do zily, vitaminy skupiny B....zotavovala sa velmi dlho, este niekolko tyzdñov mavala zavraty. Neviem, ci som ti tym pomohla, ale ja som vtedy prezila 6 najdlhsich dni mojho zivota, Ak by nastala u tvojho muza nieco nezvycajne, hned smer pohotovost