Herpes a návšteva zubára

29. apr 2020

ahojte, mam nasledovny problem: pred 3 mesiacmi mi zubar vyvrtal a precistil zubne kanaliky na zube. Mam tam docasnu plombu, ktora uz je velmi biedna. Uz som musela niekolkokrat odlozit dokoncenie tohto zuba. 2x som bola chora, potom prisiel korona virus. Dnes mi volali ci chcem zajtra prist, ze by mi ho dokoncili. Tak som cela stastna povedala, ze pridem. No a prisla som teraz domov z prace a na spodnej pere mam taku malu hrcku - asi herpes. Citala som, ze sa s tym nemoze chodit k zubarovi. Ja uz som nestastna z toho. Nikdy v zivote som herpes nemala a teraz toto :( ...Fakt uz neviem co mam robit. Som objednsna hned na rano. Tak neviem ci sa mam aspon skusit opytat ci ma osetria, alebo mam hned rano volat, ze ani nepridem? ...v ambulancii kam chodim pouzivaju vzdy rukavice aj koferdam. ....Co by ste spravili vy?

janetinka27
29. apr 2020

nasa pri herpese nechce brat a ani po znamosti. asi ta zasa presunu.

dadka36
29. apr 2020

Určite neísť.

autor
29. apr 2020

@janetink🤦‍♀️ mna uz z toho trafi

elzus
29. apr 2020

S herpesom neberu

sense
29. apr 2020

S herpesom.k.zubarovi nemozes

autor
29. apr 2020

dakujem za odpovede, radsej teda nepojdem....ale uz sa citim neprijemne lebo mi vzdy volaju ja to potvrdim a nasledne to musim zrusit, uz si budu mysliet, ze som retard.....a navyse je ni to neprijemne aj z toho dovodu, ze tam mohli objednat niekoho ineho ...takto rano uz nikoho nezozenu

elzus
29. apr 2020

Rano uvidis ci to bude herpes kednuz teraz svrbi pera.do.rana sa urobi aspon kus a co ja som.kvoli herpesu snad kazdy rok menila.termin 🤷

janetinka27
29. apr 2020

oni su na to zvyknuti.netrap sa preto.ja kym sedim u zubarky v kresle,tak cely cas tam vyvolavaju ludia a prehadzuju terminy.akurat niektori zubari maju pokutu ked neprides,treba tam rano zavolat ze nedojdes,oni si tam niekoho zozenu alebo aj nie,ale to je uz je ich chlebik🙂

deti95060810
29. apr 2020

mm to tiež nevedel a zubár mu slušne povedal že nemôže ošetriť pacienta s herpesom...

deti95060810
29. apr 2020

ešte skús rýchlo niečo na ten herpes natrieť....možno do rána nenarastie.

jaass
29. apr 2020

Propolis doma nemáš???????

lenuliatko84
29. apr 2020

Ak mas tak casto herpes,treba to riesit

autor
29. apr 2020

@lenuliatko84
ako casto? ....ved pisem ze sa mi to stalo prvykrat v zivote ako na potvoru

autor
29. apr 2020

@deti95060810 ja neviem ci je to 100 % herpes je ti nieco taketo http://afta.sk/afty-v-ustach/

autor
29. apr 2020

herpes a afta je to iste?

stanulienkat
29. apr 2020

Nie je to to iste.Herpes je virusova infekcia,velmi lahko sa prenasa. Takze chran zubara a chranis sa aj ty,lebo to vznika aj pri oslabenom organizme. Radsej vyckaj,moze sa ti horsie hojit rana.

adelakom12
29. apr 2020

pocuj, skus zajtra zavolat. J asom raz tak urobila. Z dna na den sa mi spravil herpes. Tak som zavolala, povedala narovinu co je vo veci a preobjednali ma.. easy peasy

janetinka27
30. apr 2020

ani mi nevrav:( my s muzom a aj kamoska mame uz opuchnute dasno,tiez vyvrtane kanaliky,vlozka zo zuba uz vymrvena,mne sa z neho uz aj odlimilo.trcia mi aj tie docasne farebne tycinky,co mam v tych kanalikoch.ani jest clovek nemoze,muz uz bral kvoli tomu atb

harvanovasimona
11. apr 2021

@janetinka27 no mne sa ti stalo už 3 krát furt keď chcem do zubarky urobí sa mi opar..... Alebo ma začalo hrdlo bolieť už mi vypadla vložka už som mala i bolesti zuba a na potvoru sa opar spraví alebo zub skratka prestane bolieť...