ahojte, mam nasledovny problem: pred 3 mesiacmi mi zubar vyvrtal a precistil zubne kanaliky na zube. Mam tam docasnu plombu, ktora uz je velmi biedna. Uz som musela niekolkokrat odlozit dokoncenie tohto zuba. 2x som bola chora, potom prisiel korona virus. Dnes mi volali ci chcem zajtra prist, ze by mi ho dokoncili. Tak som cela stastna povedala, ze pridem. No a prisla som teraz domov z prace a na spodnej pere mam taku malu hrcku - asi herpes. Citala som, ze sa s tym nemoze chodit k zubarovi. Ja uz som nestastna z toho. Nikdy v zivote som herpes nemala a teraz toto :( ...Fakt uz neviem co mam robit. Som objednsna hned na rano. Tak neviem ci sa mam aspon skusit opytat ci ma osetria, alebo mam hned rano volat, ze ani nepridem? ...v ambulancii kam chodim pouzivaju vzdy rukavice aj koferdam. ....Co by ste spravili vy?
Určite neísť.
@janetink🤦♀️ mna uz z toho trafi
S herpesom neberu
S herpesom.k.zubarovi nemozes
dakujem za odpovede, radsej teda nepojdem....ale uz sa citim neprijemne lebo mi vzdy volaju ja to potvrdim a nasledne to musim zrusit, uz si budu mysliet, ze som retard.....a navyse je ni to neprijemne aj z toho dovodu, ze tam mohli objednat niekoho ineho ...takto rano uz nikoho nezozenu
Rano uvidis ci to bude herpes kednuz teraz svrbi pera.do.rana sa urobi aspon kus a co ja som.kvoli herpesu snad kazdy rok menila.termin 🤷
oni su na to zvyknuti.netrap sa preto.ja kym sedim u zubarky v kresle,tak cely cas tam vyvolavaju ludia a prehadzuju terminy.akurat niektori zubari maju pokutu ked neprides,treba tam rano zavolat ze nedojdes,oni si tam niekoho zozenu alebo aj nie,ale to je uz je ich chlebik🙂
mm to tiež nevedel a zubár mu slušne povedal že nemôže ošetriť pacienta s herpesom...
ešte skús rýchlo niečo na ten herpes natrieť....možno do rána nenarastie.
Propolis doma nemáš???????
Ak mas tak casto herpes,treba to riesit
@lenuliatko84
ako casto? ....ved pisem ze sa mi to stalo prvykrat v zivote ako na potvoru
@deti95060810 ja neviem ci je to 100 % herpes je ti nieco taketo http://afta.sk/afty-v-ustach/
herpes a afta je to iste?
Nie je to to iste.Herpes je virusova infekcia,velmi lahko sa prenasa. Takze chran zubara a chranis sa aj ty,lebo to vznika aj pri oslabenom organizme. Radsej vyckaj,moze sa ti horsie hojit rana.
pocuj, skus zajtra zavolat. J asom raz tak urobila. Z dna na den sa mi spravil herpes. Tak som zavolala, povedala narovinu co je vo veci a preobjednali ma.. easy peasy
ani mi nevrav:( my s muzom a aj kamoska mame uz opuchnute dasno,tiez vyvrtane kanaliky,vlozka zo zuba uz vymrvena,mne sa z neho uz aj odlimilo.trcia mi aj tie docasne farebne tycinky,co mam v tych kanalikoch.ani jest clovek nemoze,muz uz bral kvoli tomu atb
@janetinka27 no mne sa ti stalo už 3 krát furt keď chcem do zubarky urobí sa mi opar..... Alebo ma začalo hrdlo bolieť už mi vypadla vložka už som mala i bolesti zuba a na potvoru sa opar spraví alebo zub skratka prestane bolieť...
nasa pri herpese nechce brat a ani po znamosti. asi ta zasa presunu.