Hemoroidy - váš príbeh

milka1533
2. sep 2016

cawte baby mala uz niektora z vas hemoroidy???,,... a boli ste aj operovane? bolelo to? ..
lebo ja mam taky pocit ze mam hemoroidy a dnes bohuzial mali dovolenku na chirurgii . neddavno som mala trhlinku len potom to ustupili tie bolesti a pred vcerom zase sa to objavilo ale mam taky pocit akokeby aj sa mi roztvoril zadok .. prosim podelte sa s tym so mnou. Aspon nech niesom v takom strese .. :(

candii
3. sep 2016

Ja nastastie skusenost nemam ale kamaratka ma s tymto problemy a ona mala dokonca uz aj natrhnute crevo .. urcite to treba riesit lebo jej povedal chirurg ze ak by si to tak nechala muselo by sa to crevo skracovat. Dal jej nejaku mast a zahojilo sa jej to len si musi davat pozor na stravu aby nemala trvrdu stolicu

milka1533
autor
3. sep 2016

Uff tak hadam ja nemam ..no bojim sa a dost este doteraz rozmyslam ci ist na pohotovost abo pockat do pondelka :(

candii
3. sep 2016

@milka1533 ak ta to velmi boli a neda sa ti urobit velka potreba .. chod. Ono to naozaj nie je sranda

babatkoo
3. sep 2016

Ahojte. Moju mamu predvcerom brala sanitka do nemocnice kvoli prasknutej zlatej zile. 3 dni dost silno krvacala a nam sa to bala povedat (ma strach z lekarov).