Ahojte chcem sa opýtať hlavné tých ktorý majú skúsenosti s hemoroidami. Je možné aby človek ktorý ma hemoroidy tak mal na toaleťáku dosť krvi? Nemyslím iba kvapku krvi ale zakrvavený toaleťák? Je to bežné pri tejto pliage či nie?
ano, je my to mame dedicne...od starkej, cez mamu az po mna.....nikedy sa ti napr. aj vnutorny hemoroid tak prekrvi a naplni krvou, ze praskne a teda mas plny zach. krvi....ano aj toto sa pri hemoroidoch stava
@sorciera24 a napríklad ak nevieš že máš hemoroidy vnútorné a z ničoho nič je záchod plný krvi ? Je to možné?
@diamond007 tak neriešila som to, lebo som nevedela že ich mám pokiaľ z ničoho nič pri stolici som mala všetko od krvi aj záchod, aj t. papier, nechápala som, čo sa deje.
Áno,presne tak mam aj ja, vnútorné a toto sa stalo.moja mama to ma pravidelne takto.
Ahoj aj môj manžel mával asi tri roky občas krv na toaleťáku, stále tvrdil veď to z hemoroidov. Raz ale bolo tej krvi moc tak som ho doslova dovliekla k dr a po kolono zistili polyp no a z polypu po histologii bolo to najhoršie zlo aké poznám - karcinóm. Našťastie to bolo na začiatku 🙏 Netreba podceňovať žiadne krvácanie z konečníka.
Ak to neriešis že máš hemeroidy tak áno, pokročilo ti to o level vyššie