Ahojte môžem sa spytať hemoroid 3 stupeň je už niečo važne?
@elenka74 aha uživam detralex a masť procto- glyvenol
Preto nijaka zmena?
@michaelabuzova Najlepšie sa k tomu vyjadrí lekár. Ona sa chúďa tiež strašne bála, ale už bude mať pokoj.
@michaelabuzova ahoj to uz ti nic nepomoze to musis jedine ist na proktologiu a dohodnut sa na operacii
A diagnostikovala si si to sama alebo dr? Lebo ten by ti rovno povedal, ze ti dava termin na zakrok, masticky a lieky uz len na zmiernenie ale ak tam mas hrcu tak ta uz nezmizne. Trebalo bolestive sedenie a kakanie riesit skor.
Mne diagnostikovali 4.stupeňprekancerózny stav, kolonoskopiou..Šla som na operáciu ,odvtedy mám sv.pokoj.
@babababka a mozem sa spytat, ako to vyzeralo? Aj ta to bolelo?
budeš dávať peniaze na lieky,ktoré ani neodstránia príčinu,je tu dobrá téma Operácia hemoroidov skúsenosti,popozeraj
@michaelabuzova Zvycajne sa 1. a 2. stupen daju liecit bez zakroku. 3. a 4. uz iba chirurgicky. Nestracaj asi cas a objednaj sa na konzultaciu k proktochirurgovi.
Ďakujem za rady😔
@michaelabuzova moja svokra to mala v strasnom stave, pomohli jej laserom na nejakej sukromnej klinike kdesi v ziari nad hronom. musela platit, ale zije vdaka tomu novy zivot
@michaelabuzova ja so mala 3 az 4 stupen...minuly tyzden som bola na operacii/jednodnova chirurgia. Radsej chod k Dr.nech sa to poriesi cim skor,neodkladaj to. Ja som si tiez myslela,ze masticky,aj Detralex pomoze...nepomohlo☹.
Drzim palce.
@lindusss2016 mala somvnútorné aj vonkajšie.Dlho som krvácala,obrovské bolesti,dá sa povedať zapálené non-stop.Obv.lekár: dajte si mastičku,tú potom hen tú ,čajíčky,apod.Objednala som sa na kolono a hneď chirurgovi.Keďže som aj diabet.,tak najhoršia bola príprava.Najprv jesť len tekuté,potom už nič.Strašný hlad,veľmi som sa potila /asi hypoglyk./,priznám sa 5 hodín pred kolono som si dala biely jogurt.Kolono som dala,že uspať,ale dr.povedala,že to zvládnem.Zvládla som.Hneď volali chirurga .Upozornil ma,že jednodňovka je pre mňa riziko.Som sa sním dohodla a o 3 týždne som išla pod nôž.Dali mi lumbálku,pustili nejaký rock a spala som...Prvá stolica😢🔥👎💣.Ešte sme mali labradora a on so mnou nariekal,zavýjal pod kúpeľňovým oknom.No strašné...Ale odvtedy pokoj.Musím si dať pozor na zimu.Nohy musím mať stále v teple.
Známu na to nedávno operovali. Tiež mala 3. stupeň a lekár na chirurgii jej povedal, že jej už žiadne lieky alebo mastičky nepomôžu.