Hemeroidy po pôrode

15. máj 2024

Ahojte, som 3dni po porode, predtym som hemeroidy nemala. Porod bol dost dlhy, narocny, skoncil sitim. nieco mi akoby trcalo z konecnika, nahmatala som si akoby hrcku. Ako to riesit? Ked si sadam, neviem ci boli ten hemeroid, sitie alebo oboje. Stiahol sa vam po case? Ci ste to riesili s odbornikom? Dakujem

barra2
15. máj 2024

Ja som mala po porode, mne najviac pomohlo uzivanie vlakniny konkretne LEPICOL a robievala som si smoothie kym nezmizli. Trebaa hlavne aby zmakla stolica a netlacila hemeroid von.

babovka2321
15. máj 2024

Ak si nahodou este nebola na velkej potrebe od porodu, odporucam glycerinovy cipok. U mna to bol druhy porod, prisaham... Dieta som porodila normalne a par dni potom som doma revala na zachode. Odporucam faktu mast + cipky, ja som jedla denne susene slivky a super vec je stupienok pod nohy k zachodu. Nebola som u ziadneho odbornika, zahojili sa po oboch porodoch, ale trvalo to aj niekolko mesiacov.

kacenka205
15. máj 2024

Tiež som nevedela, či má bolí šitie alebo hemoroidy .. ja som si do formy na ľad zamrazila kocky z čaju z dubovej kôry. A také chladivé som si prikladala. Pekne sa stiahlo, schladilo. Dubová kôra liečila. Mala som rôzne faktu maste, čipky.... Nič mi nepomáhalo. Trvalo mesiace kým sa to ako tak ustalilo. A stále zatlačiť treba dovnútra po potrebe. . 3 dni po pôrode je veľmi málo. Daj si čas. Prídeš domov, dáš sa dokopy 🙂 chce to len trpezlivosť a vytrvalosť.