Hematológia Prešov - Košice

ikonica
18. feb 2017

babule chcem vas poprosit o radu, recenziu, cokolvek... ked ste potrebovali absolvovat hematologicke vysetrenia, kam ste sli? ako dlho ste cakali na vysledky? ako dlho ste cakali, kym vas vobec objednali na vysetrenie? aky bol pristup lekarov? zaujimaju ma predovsetkym skusenosti po strate babatka a vysetrenia s tym spojene... dakujem!

ivusik89
19. feb 2017

Ahojky, prepac ze sa tu do toho miesam. Nie som po strate babatka, ale rada by som poradila, kedze sa ti nik neozyva. Tiez som hladala pred nedavnom dobreho hematologa a prave tu mi baby poradili 😉 skus dat do vyhladavaca Hemo medika Kosice a najde ti dr. Hulikova. Ja ked som povedala, aky som pripad, hned o par dni ma objednala, vysledky tiez po par dnoch... ono urcite zalezi vela od stavu pacientky. Keby si nevedela najst cislo, kludne pis IP.

ikonica
autor
19. feb 2017

no ja som sa objednala do presovskej hemomediky ale dali mi termin az zaciatkom aprila.... a v ten den tam ma byt prave dr. Hulikova.... preto zistujem, ci to nepojde niekde skor rychlejsie.... ake su skusenosti....

@ivusik89

ivusik89
19. feb 2017

@ikonica su dve Hulikove a ja chodim k Janke H., skus zavolat do Ke a povedz aky mas problem. Bola som len raz ale strasne zlata lekarka a hned sa zacala starat...

ikonica
autor
19. feb 2017

toto bude asi jej mama alebo nejaka rodina... obe robia aj v Ke... ta co chodi do PO (Maria) je primarka...

ikonica
autor
26. apr 2017

tak bola som tam 6.4. a bola strasne mila... cakam na vysledky, pojdem k nej 11.5., uvidime co zistili ;) odporucila mi este endokrino a alergo,,, tak mi obvodacka vypisala listky...na alergo kvoli potravin. a histamin. intolerancii