babule chcem vas poprosit o radu, recenziu, cokolvek... ked ste potrebovali absolvovat hematologicke vysetrenia, kam ste sli? ako dlho ste cakali na vysledky? ako dlho ste cakali, kym vas vobec objednali na vysetrenie? aky bol pristup lekarov? zaujimaju ma predovsetkym skusenosti po strate babatka a vysetrenia s tym spojene... dakujem!
toto bude asi jej mama alebo nejaka rodina... obe robia aj v Ke... ta co chodi do PO (Maria) je primarka...
tak bola som tam 6.4. a bola strasne mila... cakam na vysledky, pojdem k nej 11.5., uvidime co zistili ;) odporucila mi este endokrino a alergo,,, tak mi obvodacka vypisala listky...na alergo kvoli potravin. a histamin. intolerancii
Ahojky, prepac ze sa tu do toho miesam. Nie som po strate babatka, ale rada by som poradila, kedze sa ti nik neozyva. Tiez som hladala pred nedavnom dobreho hematologa a prave tu mi baby poradili 😉 skus dat do vyhladavaca Hemo medika Kosice a najde ti dr. Hulikova. Ja ked som povedala, aky som pripad, hned o par dni ma objednala, vysledky tiez po par dnoch... ono urcite zalezi vela od stavu pacientky. Keby si nevedela najst cislo, kludne pis IP.