Ahojte prosím vás keď mám ísť ráno na hematologiu, že mi budú brať krv a som tehotná v 8tt, môžem si ráno dať aspoň nejakú piškótu? Strašne mi je zle na zvracanie a mám veľké nevoľnosti keď nič ráno nemam na žalúdku. Piť viem že môžem, ale neviem ako to je s jedením. Aspoň či môžem nejaké sušienky, alebo piškóty, len tak zo 2-3? Dakujem vopred za vaše odpovede 😊
Ja som chodila na hematologiu pre zlú zrážanlivosť a mohla som sa pred odberom normálne najesť.
mne sestricka pri odberoch povedala, ze ak si dam 2-3 piskoty, nic sa nestane. Pokial viem, jest sa pred odberom nema najma kvoli zvyseniu cukru, ale samozrejme, najlepsie sa je opytat priamo u nich.
zalezi od toho aky odber - ja chodim na hematologiu kvolu zrazanlivosti a chodila som aj cele tehotenstvo a nemusela som na lacno 🤷♀️
@petamich ja mám ísť preto, lebo celé tehu predošlé som si musela pichať Fraxiparine, kvôli Leidem mutácií - zlá zrážanlivosť krvi , myslíš teda že si niečo môžem aspoň také suché dať ráno? 🙂
tak tam podla mna nemusis ist nalacno ale mozem sa mylit
U nas ma hematologicka na dverach napisane, ze pacienti maju prist najedeni. Je fu skupina zdravotnici na mk, skus sa opytat tam.
Ahoj pokiaľ ideš kôli tomu môžeš sa normálne najesť. Ja som tak tiež chodila kôli leidenovi.
@zuzap33 môže byť aj minerálka?
Cista voda, organizmus sa musi pred odberom trochu zavodnit, aby dobre pri odbere tiekla krv a nebola husta
Ak sa bude brat biochemia a to bude, tak ani tu. Uplne nalacno. Rano treba vypit 3-4 dcl cistej vody, na to nezabudni