Dobrý deň chcem poprosiť či máte skúsenosť...na nose sa mi objavila červená bodka, akoby chrasticka veľkosti spendlikovej hlavičky, určite som sa nikde neporanila..dočítala som sa že sa môže jednať o hemangiom, máte alebo mali ste tiež také? Na kožné sa mi veru utekať s tým nechce, jedine ak by sa to nejako menilo alebo rastlo....
Ja som bola minulý mesiac na zákroku. Ale ja som mala už dlho na pere a začalo sa to zväčšovať. Dovtedy som to neriešila
Pridaj fotku z blízka, mne sa take niečo objavilo na čele pred dvomi rokmi, je z toho nakoniec bazaliom. Ťahá sa to dlho, zväčšilo sa to, 12 . 8 idem na biopsiu. Takže keď sa ti to nehoji, a mas to už dlhšiu dobu, tak zajdi za Dr.
@kakawah no ja som to mala len od štvrtka a nakoniec to asi bola len chrasta lebo sa to včera odluplo a už to nemám ..
No bud rada👍
syn mal este v skolke (vo veku cca 5 rokov) akoby modrinku pred uchom... potom mu to zmizlo a akoby sa mu tam vytvoril utvar velkosti hrasku pod kozou (prepac, makcen neviem pridat). Isla som s tym na kozne, je to hemangiom a je sledovany koznym... nemeni sa mu to, este kozny ocakaval ze to casom zmizne/vstrebe sa, ale nevyzera to tak.. vraj v dospelosti sa to da odstranit laserom... Kedze mu to nezavadzia/neboli.. tak neriesime, len chodime na kontrolu (aj teraz ideme vo stvrtok).