Ahojte, podarilo sa niekomu poraziť helikobaktera bez antibiotík ? Antibiotiká som skúšala nasadiť už druhýkrát a druhýkrát neúspešne. Moje telo to jednoducho nezvládne. Samozrejme som užívala aj kvalitne probiotiká s 3 hodinovým odstupom ale strašne som zvracala a preháňalo ma.
Lekár mi povedal že ak tie lieky hneď vyzvraciam, liečba nema zmysel, no o inej liečbe nevedel.
Ešte som čítala niečo o mastiche, no potrebovala by som reálne skúsenosti ci sa toho dá vobec bez liekov zbaviť.
Vďaka za odpovede.
Môj otec sa vyliečil.ale musí to byť práva masticha chiotska
@macuska110 Ano, urcite skus mastichu. Ja som mala po antibiotikach strasne krce, takze som skusila mastichu. Stoji to za to.
@macuska110 Chioska masticha original pripadne mas aj s probiotikami.
ach boze, az mi ta je luto, je to boj na dlhu trat,ale musis zmenit aj stravovanie.ja som dva toky po HB a stale nie som uplne ok, dvojo atb nezabrali..brala som mastichu a teraz si daval cagu, je to lepsie, ale stale nie som uplne fit
@surama ahoj ja som týždeň po douzivani antibiotík na Helicobactera ale necítim sa ešte komfortne rozmýšľam o užívaní Mastichy Active lebo antibiotiká som zle znášala
@macuska110 dobrý deň ja chcela by som sa spýtať, že treba ísť aj na hadicu??aj dá sa bez toho ? ďakujem za odpoveď
@macuska110 ja som sa toho zbavila vdaka mastiche bez antibiotik...Ale to je moj pripad...Brala som mastichu cca 5mesiacov....A zmenila stravovanie a vela pila vody...A viem ze aj ocot som uzivala, uz si presne nepamatam presne postupy...Potom myslim mesiac po dobrati som si urobila test a bola som negativna na helicobacktera..A pre istotu aj o dalsi mesiac..🙂 A ta zmena bola aj citit...