Helikobakter a hnačky pri liečbe

fjury
22. sep 2018

zdravím prosim o radu, našli mi v stolici heliobaktera nasadili mi helicid a dvojo antibiotik ospamox a fromilid jem už 3 dni tieto antibiotika a od kedy som ich začal jest mam v kuse hnačku ? zažil ste niekto niečo podobne ? dakujem za každu radu.

lavender21
22. sep 2018

@fjury je to kvôli tomu že tie antibiotiká zabijú aj tú dobrú mikroflóru v čreve... Je potrebné si k nim nasadiť nejaké kvalitné probiotiká a užívať pravidelne, s odstupom minimálne dvoch hodín od antibiotík...

fjury
autor
23. sep 2018

@lavender21 neviete nejaku značku dobrých probiotik?

lavender21
23. sep 2018

@fjury Mne sa najviac osvedčili Biopron. Buď Premium, alebo Forte 😉

stanulienkat
23. sep 2018

Biogaia

butterfly333
23. sep 2018

@fjury aj ja som to mala strašne ma preháňalo všetko čo som zjedla išlo hneď von schudla som tak 15kg Ešte aj po dobrati ATB som mala hnačky.

nika3136
28. sep 2018

@fjury odporucam Infants

slniecko263
8. jan 2024
Používateľ slniecko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od slniecko263.

@fjury ahoj aj ja som po douzivani antibiotík na Helicobactera a už mesiac a tiež som schudla 9 kg a musím si dávať pozor na jedlo lebo ma niekedy preženie čo ti pomohlo? Aj si už pribrala? Veľmi ma to trápi

slniecko263
8. jan 2024
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od slniecko263.

@fjury či to potrebuje čas ten žalúdok na zotavenie a teraz je oslabený od antibiotík užívam aj probiotiká Biopron premium Forte

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
slniecko263
8. jan 2024

@walentina7 tak mám si tie kúpiť? Aj keď už neužívam antibiotiká?

slniecko263
8. jan 2024

@walentina7 alebo tu Mastichu?

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
slniecko263
8. jan 2024

@walentina7 Masticha je len na Helicobactera alebo aj na niečo iné?