Ahojte. Prosím Vás aké ste mali príznaky, ťažkosti pri Helikobakter?
Ďakujem
@petulienka01 mňa pravidelne cca každé 2 hodiny po jedle bolelo brucho - kŕče. Pocit na zvracanie. Keď som niečo dostala do brucha - hocičo, prestalo to.
No vkuse bolesť brucha, po každom jedle neskutočné kŕče, hnačky.
A mám to doteraz, ATB som brala už trikrát a vždy sa to vráti.
@nikolka1986 Aj chudnutie?
@taynee ja som mala iba to svrbenie a tu zahu išla som doktorke po čase a spravila mi test zo slín a o 3 týždne boli výsledky a teda heliko.. ale dala mi antibiotika a strašne veľa liekov - popravde ? Nedávala som si ich známa mi povedala ze to vyliečila repakom ( pálenka z repy) tak som si ju zohnala a dávala som si večer 1 malý stamprlik tak 3-4 dní a prešlo, keď to začalo pocase zasa tak zasa som si sem tam dala 1 stamprlik a mam svätý pokoj 🙂
@noami12 svrbenie kde? ma hrozne svrbieva chrbat...a palenie mam, idu brat stolicu.
@bublinka1426 mňa svrbili ruky, stehna lýtka, ale sem tam aj brucho. Ale hlavne tie ruky a lýtka.
@bublinka1426 nie nie mňa stehna lýtka, ale tak je dosť možné že každému sa to svrbenie môže inde prejaviť
@taynee ja tiež som si nemyslela ale z krvi pečeňové testy boli v poriadku a teda robila mi test na helico a bol pozitivny 🙂
@noami12 Grganie ste nemala?
@petulienka01 no to ani nie ale ta zaha mi až horela jak palila
@noami12 Stolicu ste mala v poriadku?
@petulienka01 mňa svrbela koža ( ruky, stehná ) a palila zaha