Tretia antibiotická liečba nezabrala. Zápal pažeráka, zápal dvanástornika, zápal žaludka. Intolerancia je momentalne na lepok, laktozu, a histamin. Lekár presunul liečbu o rok z dôvodu opakovanej liečby ATB. ide o gastroenterológa, ktorý nenavrhol po endoskopii a kultivacii liečbu na konkratny typ HP, možno aby opakovane zarobil na endoskopii, alebo vytvorení si chronického pacienta? Máte podobnú skusenosť ? Masticha, ani podobné módne hity s inulínom, čo je výťažok z koreňa z čakanky, nezaberajú. Bolesť za hrudnou kosťou z popálenim pažeráka, bolesť žaludka. Čo Vy nato? 21 storočie, a lekári, alebo obchodní zástupcovia predajní víživovych doplnkov ako je magnerot tvrdia, ze hp je imunny ma atb ? Prečo? Pretože kuracie maso a potraviny sú intoxikované atb? Naozaj mame v SR funkčné ATB ? Myslím, že nie. Podľa mňa mame v SR skôr podporu predaja produktov na podporu trávenia. Predávali by azda lekarne funkčné antibiotiká, keby im to zrušilo buziness a predaj víživových doplnkov? Nafukuje Vás? Trápi Vás pálenie záhy? Mate tráviace problemy ? Určite ste počuli tieto známe reklamy. Aká je ale veľká náhoda, že práve s nástupom týchto reklám klesla účinnost liečby prave infekcie HP. Oni dobre vedia čo Vám je. Paranoidná predstava ? Pozrime sa do blízkeho Rakúska. Známy mi poradil, aby som si zohnal ATB tam. Myslite, že zabrali a infekcia HP bola potlačená uz po prvej liečbe totožnymi atb ako na Slovensku ? Pozrite si dokument na YT s názvom padelky lékú a záver si spravte sami.
@complyc takýchto trollov milujem. 😂 Z jedného problému vydededukuje svetovú vzburu. 😀
Za všetko môžu lekári.
Zdravie si ničíš sám, zlou stravou a životným štýlom. Teraz čakáš, že lekár ti dá tabletku a budeš ako znovuzrodený ? Čo si spravil Ty pre svoje zdravie okrem hltania ATB a nadávania na lekárov ??
@tinka_1807 prajem ti veľa zdravia.
Odporucam navstivit ineho odbornika, nie gastroenterologa...