Ahojte, viem ze tato tema tu par krat bola ale prosim vas ake ste mali priznaky pri helicobakterovi? Bolo aj chudnutie a nevolnosti? Pomohla vam liecba antibiotikami? Bolo vam hned lepsie alebo este blbo po antibiotikach?
Dakujem za komentare. Ja mam prve antibiotika za sebou. Uvidim ci pomozu. Mal niekto aj nevolnosti a chudnutie?
@gugu06 mne ho zistili vzdy zo stolice. Teda este som zabudla, ze mi smrdelo z ust dost. Takze, ked sa objavili vyrazky a frajer spozoroval ze mi pachne z ust tak som sla k doktorovi a vzdy som ho mala 🙂 Inac, da sa to aj z dychu zistit, ale neviem kde to robia. Po hadici je to najpresnejsie.
@gugu06 ahoj ja som ho tiez mala pomohli mi prve ant.podctivo som uzivala. A mala som bolesti hlavy,vypadavali mi vlasy a stale som bola unavena ci som spala 12hod alebo 5 stale rovnako a samozrejme bolesti zaludka az take ze som zvracala.
Dakujem 👍 tak snad sa mi to preliecilo, uvidime, lebo akne som mala brutalne. A bolest zaludka, nevolnosti....
@benoite na dentalnu? Moje nervy...toho ze sa mi to vrati sa bojim, lebo tie antibiotika bol hnus a samozrejme mykoza po nich 😭manzelovi som kazala nech si to da tiez zistit a vypytala som ampulky na stolicu aj pre deti, lebo som citala ze sa to prenasa v rodine ked po sebe jeme z jednym priborom, boskavanim.... manzel ho mal pred dvoma rokmi. Myslela som ze aj ja lebo som mala tiez priznaky, lenze zo stolice mi stale vychadzal negativny, az teraz asi na 4 krat pozitivny..... mala som brutalne vredy na tvari, bola som uz zufala z toho. Teraz mam tvar samu jazvu z tych vyrazok....😰
@ibajaanikiny chcela by som sa spýtať aké koloidne striebro si používala na preliečenie helikobakter.
@gugu06 ja mam teraz helikobaktera a je mi zle kazde jedno rano, mdloby, unavena som ci spim 5 ci 15 hodin, nechuti mi vobec jest a mam problem vobec nieco zjest…
@ibajaanikiny s akým koloidnym striebrom si sa liečila a ako
@gugu06 mal vam lekar predpisat alebo odporucit aj probiotika ja som uzivala pravidelne aj pivovarske kvasnice neviem si vsak spomenut na nazov a tym padom ziadna mykoza nehrozi prave naopak napomohli mi aj k zdravsim nechtom🙏🏻
@andulkaanka normalne v lekarni som si vypytala,ale mozes na vnutorne pouzitie max 20tku. Su 10,20,30,40,tie silnejsie iba na tvar. Pila som jednu cajovu lyzicu denne a k tomu mastichu som brala podla davkovania
@katarinabelas pivovarske kvasnice na pribratie?
@ibajaanikiny 25 sa už nemôže použiť na pitie
@andulkaanka nie,max 20
@lenuska0000 nie ,to boli ako probiotika ku tym antibiotikam
@ibajaanikiny a čo sa stane keď by som použila 25 na striekanie do hrdla a na ústnu dutinu a popritom to prehltneš
@gugu06 mne sa robili vyrazky,travenie bolo na prd a bolel ma zaludok…antibiotika velmi nepomohli,vyliecila som sa koloidnym striebrom a mastichou z Chiosu…