V utorok som si kúpila z lekárne test na helicobakter p. ktorý sa robí zo stolice. Vyšiel pozitívne ( druhá čiarka bola slabšia no bola viditeľná). Mám aj príznaky - zvraciam, nechutí mi jesť,páli má záha, nadúva.
V stredu som išla ku svojej obvodnej dr ukázala som jej ten test. Pani dr má neposlala nikde ani žiaden test mi nerobila rovno mi predpísala antibiotiká. Dnes je to tretí deň čo ich beriem ale stále mi je tak. Môže sa stať že mi nesedia? Alebo je to pri Tom normálne? Koľko dní prešlo od začatí bránia antibiotik jak vám bolo lepšie?
Ďakujem.
ATB na helicobaktera sa beru 14 dni, teda mne ich tak na gastre predpisali. Takze treba ich dobrat vsetky. Niekedy ani prva kura nemusi zabrat, ja som ich brala o tri mesiace znova. A urcite uzivaj aj probiotika.
@sisa7587 ATB nezaberaju hne,a le trva par sdni, nez sa dostavi ucinok. urcite este pocakj a vyuzivaj cleu davku.
kedy sa polepsi neviem, neviem presne ako to funguje pri Helicobacterovi, ale pri beznych infekciach na 3-5den uz zvyknu zaberat.