Mal niekto z vas Helicobaktera?! Mne dnes vyšiel domáci test pozitívny 😔😔😌 ako prebieha liečba?!
@ddenisa123 Dvomi?!to zas bude imunita ,naštartovana,...už som objednaná o týždeň na gastro...tak som zvedavá 😔
@smolinka024 ano a bolo mi z nich strasne zle.
Uff, bolo mi hrozne zle 🤮, až na odpadnutie, 3 kombinácia ATB a lieky na žalúdok, PN istá, držím palce
@tajkoska To mi ani nehovorte...teraz ocrkujem s mladším synom práve 😱
@smolinka024 mala si nejake priznaky?
@sapetka Ja mamdlho problémy, ktoré sa mi často vracajú...teraz už skoro mesiac opäť bolesti na L strane pod rebrami, štípanie, tlak, grganie...držala som aj diétu, vynechala mlieko zo stravy lebo mám nan ,vraj, alergiu...min. rok som bola s takýmito príznakmi na gastro...Tammi lenpovedali že je to funkčný problém, vraj skapaty žalúdok...test na HP mi nerobili vtedy, ale pred 7rpkmi som ho mala- to som bola tehotná, tak to nijako neliecili ani nepreliecili...tak som si teraz sama kúpila test pre istotu, či náhodou nemám, keďže mi to neprechádza...a mám 😕
@smolinka024 aha
@smolinka024 no mne bolo hrozne ťažko, nemohla som si odgrgnut, stále Coca Cola pri mne, bolesti brucha, pachy mi vadili, komplet strava,
mne tiež našli mala som dvojo 7 dní ATB a lieky na žalúdok mesiac. našťastie mi nebolo zle ale stále som bola ospalá. zaspala som už o siedmej večer až do rána som spala našťastie iba týždeň som brala antibiotika. To mi zistili v auguste a teraz v oktobri idem na testy či ho už nemám. Aj keď vraj helikobakter ma každý človek v tele len niekomu robí neplechu a niekto o ňom ani nevie že ho má.
@smolinka024 doktor ti da 3 kombinaciu antibiotik.vela ludom ani potom nezmizne, dostanu dalsie antibiotika. Ja osobne by som to nebrala, pekne vysledky su s mastichou.vygoogli masticha,pozri este diskusie na mk,je tu toho dost.tak sa lieci aj detom.
@ciernysokol Ďakujem pozriem...
@smolinka024 dva roky po sebe, každé leto sa mi vráti. Silne antibiotiká, 3 až 4 kombinácia antibiotík. Jesť treba viac krát za deň v menších dávkach, pozri si na internete čo môžeš jesť a neškodí. Mne tento rok opäť bývalo zle stále a povedali mi že helicobaktera mám negatívneho 🤷♀️Nič iné som si naň nedávala len antibiotiká ktoré som mala predpísané. Držím palce, je to niekedy boj s bolesťami.
@smolinka024 dostanes antibiotika s probiotikami, tak to preliecis, prides zase na kontrolu a uvidia ci uz dobre alebo este raz treba a potom ak uz dobre, tak nic, ak nie, tak este antibiotika :(
Mne antibiotiká ani nepomohli, odporucam chiosku mastichu pravu 100%, jedine to mi pomohlo...
Ja som mala liecili ATB ale dvomi. Plus nieco na zaludok. A aj tak nepomohlo stale je pozitivny ale uz mi nerobi problemi ako predtým.