Helicobakter - ako prebieha liečba?

smolinka024
11. okt 2019

Mal niekto z vas Helicobaktera?! Mne dnes vyšiel domáci test pozitívny 😔😔😌 ako prebieha liečba?!

ddenisa123
11. okt 2019

Ja som mala liecili ATB ale dvomi. Plus nieco na zaludok. A aj tak nepomohlo stale je pozitivny ale uz mi nerobi problemi ako predtým.

smolinka024
autor
11. okt 2019

@ddenisa123 Dvomi?!to zas bude imunita ,naštartovana,...už som objednaná o týždeň na gastro...tak som zvedavá 😔

ddenisa123
11. okt 2019

@smolinka024 ano a bolo mi z nich strasne zle.

tajkoska
11. okt 2019

Uff, bolo mi hrozne zle 🤮, až na odpadnutie, 3 kombinácia ATB a lieky na žalúdok, PN istá, držím palce

smolinka024
autor
11. okt 2019

@tajkoska To mi ani nehovorte...teraz ocrkujem s mladším synom práve 😱

sapetka
11. okt 2019

@smolinka024 mala si nejake priznaky?

smolinka024
autor
11. okt 2019

@sapetka Ja mamdlho problémy, ktoré sa mi často vracajú...teraz už skoro mesiac opäť bolesti na L strane pod rebrami, štípanie, tlak, grganie...držala som aj diétu, vynechala mlieko zo stravy lebo mám nan ,vraj, alergiu...min. rok som bola s takýmito príznakmi na gastro...Tammi lenpovedali že je to funkčný problém, vraj skapaty žalúdok...test na HP mi nerobili vtedy, ale pred 7rpkmi som ho mala- to som bola tehotná, tak to nijako neliecili ani nepreliecili...tak som si teraz sama kúpila test pre istotu, či náhodou nemám, keďže mi to neprechádza...a mám 😕

sapetka
11. okt 2019
tajkoska
11. okt 2019

@smolinka024 no mne bolo hrozne ťažko, nemohla som si odgrgnut, stále Coca Cola pri mne, bolesti brucha, pachy mi vadili, komplet strava,

ina009
11. okt 2019

mne tiež našli mala som dvojo 7 dní ATB a lieky na žalúdok mesiac. našťastie mi nebolo zle ale stále som bola ospalá. zaspala som už o siedmej večer až do rána som spala našťastie iba týždeň som brala antibiotika. To mi zistili v auguste a teraz v oktobri idem na testy či ho už nemám. Aj keď vraj helikobakter ma každý človek v tele len niekomu robí neplechu a niekto o ňom ani nevie že ho má.

ciernysokol
11. okt 2019

@smolinka024 doktor ti da 3 kombinaciu antibiotik.vela ludom ani potom nezmizne, dostanu dalsie antibiotika. Ja osobne by som to nebrala, pekne vysledky su s mastichou.vygoogli masticha,pozri este diskusie na mk,je tu toho dost.tak sa lieci aj detom.

smolinka024
autor
11. okt 2019

@ciernysokol Ďakujem pozriem...

anka712
12. okt 2019

@smolinka024 dva roky po sebe, každé leto sa mi vráti. Silne antibiotiká, 3 až 4 kombinácia antibiotík. Jesť treba viac krát za deň v menších dávkach, pozri si na internete čo môžeš jesť a neškodí. Mne tento rok opäť bývalo zle stále a povedali mi že helicobaktera mám negatívneho 🤷‍♀️Nič iné som si naň nedávala len antibiotiká ktoré som mala predpísané. Držím palce, je to niekedy boj s bolesťami.

adelakom12
16. okt 2019

@smolinka024 dostanes antibiotika s probiotikami, tak to preliecis, prides zase na kontrolu a uvidia ci uz dobre alebo este raz treba a potom ak uz dobre, tak nic, ak nie, tak este antibiotika :(

sonicka2222
16. okt 2019

Mne antibiotiká ani nepomohli, odporucam chiosku mastichu pravu 100%, jedine to mi pomohlo...