Bola som na gastre na vyšetrení - na hadičku kde sa preukázalo že mám helicobakter pylori. Dostala som liečbu antibiotikami ktoré som dobrala (už beriem len 2x2 tbl emanera a probiotíka), bohužiaľ liečba nezabrala pretože stále mi je zle 2 dní som aj hnačkovala a pred chvíľou som si dala kurací vývar, aj z toho mi bolo zle že som sa musela vyzvracať... Už fakt neviem čo mám jesť, snažím sa nič nejesť korenisté, sladké, tučné a mastné ale už aj z vývaru mi je zle takže už fakt neviem. Ja som teraz brala antibiotiká po druhý krát (prvý krát som nedobrala pretože mi vôbec nerobili dobre...) Ale teraz druhý krát som ich poctivo dobrala... Kontrolu mám o 2 mesiace čo dovtedy?
Dnes som si objednala kvapky dračia krv tak snáď pomôžu. Prosím ľudí ktorí mali skúsenosti s HP čo jedli, respr. čo im pomohlo? Ďakujem.
Mne pomohlo tiež pitie aloe Vera, kyslá kapusta,kyslá uhorka,brokolica, masticha
@ariannazara akú presne aloe vera? Ja si kupujem v obchode vodu aloe Vera kde je napísané originál a sú tam kúsky aloe...
@sisa7587 od herballife mi kamoška objednávala
Aloe vera piť dlhodobo. 🙂 ja som tak píla a pomohlo to odvtedy mám pokoj