Ahoj maminy.Mojej mamine zistili helicobacter pylori.Chcem sa opytat ci mate skusenost,a chceme rady ako bojovat proti tejto chorobe.Dostala od lekarky dvojake sirokospektralne antibiotika ,lieky na zaludocnu kyselinu... k tomu sme este kupili Biopron pre a probiotikum... potrebovala by som poradit ako a s cim by sme mohli este podporit liecbu... co vam pomohlo a co naopak pohorsilo a ci ste dodrziava nejaku dietu a ci ste sa vyliecili alebo sa to vracia...dakujem vopred za vsetky odpovede a rady.. 🙂
Chioskú mastichu 🙂 - prírodná živica, vynikajúca aj na rezistentné formy helicobactera pylori.
Pri problémoch s helikobakterom netreba hneď siahať po chemických antibiotikách. Vynikajúce výsledky v boji s touto baktériou má spomínana chioská masticha. Je to prírodné antibiotikum, spracovaná živica zo stromu pistáciovníka. Dôležité je tiež podporiť liečbu správnym stravovaním. O zásadách stravovania sa píše napríklad tu http://helikobakterpylori.sk/sk/helikobakter-st.... Môjmu kamarátovi pomohla masticha active, ktorá je skombinovaná a probiotickými kvasinkami.
My sme,ho v rodine mali traja,tiez sme mali taku liecbu-helicid a este daco. Ja som,sa,nevyliecila,mala,som ho aj po liecbe.
otec a sestra sa vyliecili.
mne,zabrala az,detoxikacia,podla,jonasa,ci ako sa to volalo.
po tej kontrole,kde,mi ho,uz nezistili,som uz na,kontrole nebola.
ja som dietu nedrzala,aspon si nepamatam,ale,sestra pred liecbou musela,lebo hnacko ala,kvoli,tomu helicovi.