Helicobacter pylori u dospelých

zuzika82
26. feb 2014

Ahoj maminy.Mojej mamine zistili helicobacter pylori.Chcem sa opytat ci mate skusenost,a chceme rady ako bojovat proti tejto chorobe.Dostala od lekarky dvojake sirokospektralne antibiotika ,lieky na zaludocnu kyselinu... k tomu sme este kupili Biopron pre a probiotikum... potrebovala by som poradit ako a s cim by sme mohli este podporit liecbu... co vam pomohlo a co naopak pohorsilo a ci ste dodrziava nejaku dietu a ci ste sa vyliecili alebo sa to vracia...dakujem vopred za vsetky odpovede a rady.. 🙂

siska53
26. feb 2014

My sme,ho v rodine mali traja,tiez sme mali taku liecbu-helicid a este daco. Ja som,sa,nevyliecila,mala,som ho aj po liecbe.
otec a sestra sa vyliecili.
mne,zabrala az,detoxikacia,podla,jonasa,ci ako sa to volalo.
po tej kontrole,kde,mi ho,uz nezistili,som uz na,kontrole nebola.
ja som dietu nedrzala,aspon si nepamatam,ale,sestra pred liecbou musela,lebo hnacko ala,kvoli,tomu helicovi.

mamazem
21. mar 2014

Chioskú mastichu 🙂 - prírodná živica, vynikajúca aj na rezistentné formy helicobactera pylori.

mrs_smith
12. feb 2016

Pri problémoch s helikobakterom netreba hneď siahať po chemických antibiotikách. Vynikajúce výsledky v boji s touto baktériou má spomínana chioská masticha. Je to prírodné antibiotikum, spracovaná živica zo stromu pistáciovníka. Dôležité je tiež podporiť liečbu správnym stravovaním. O zásadách stravovania sa píše napríklad tu http://helikobakterpylori.sk/sk/helikobakter-st.... Môjmu kamarátovi pomohla masticha active, ktorá je skombinovaná a probiotickými kvasinkami.

agon1111
4. jan 2024

@siska53 aká detoxikacia vám pomohla pri helicobakterocvi?