Ahojte, aké ste mali príznaky helicobactera pylori?
Ja nič s bruchom, ale padali vlasy- koža svrbela, a veľa som prdela ... len tak - naozaj .... a zdá sa mi , že sa chce vrátiť
@mima2406
@daniela2202
@walentina7 ja mám tiež bolesti brucha, aj hore aj dole, som strašné nafúknutá čokoľvek zjem, vlasy mi padaju uz dlho, tiež prdím jak diva, únava dupľom. No ďakujem baby, dnes idem do lekárne po test. Vám ho zistil dr či aj samé ste si kúpili test? Neuzivali ste náhodou mastichu?
Ja ho mam dlhodobo. Beriem lieky na xnizenie zaludocnej kyseliny. Cielene lieky na neho mi lekar dat odmietol, lebo ho mame vsetci a vracia sa.
@oli18 aha, no to je pliaga veru. Čítala som že sa ho človek nezbaví tak lahko
Moja babka mala helicobaktera roky, nepomahali atb, stale bol pozitivny. Kupili sme jej kuru mastichy na 3 mesiace, ona, stara skola sa radsej opytala doktora, ci to moze brat, ten ju vysmial a za konzultaciu si este aj peniaze vypytal...ale po vybrati kury sla asi o 2 mesiace na test aaa...helicobakter negativny. Stalo to vela, ta kura, o to viac, ze som nevedela ci nejde len o marketing, ale sla by som do toho zas!
Urcite Masticha. Vyskusane, zabrie 🙂 Treba aspon 3 mesiace uzivat.
Ano, tabletky su drahe, ale stoji to za to. Mne sa zlapsilo aj travenie, prestalo ma nafukovat. Odporucaju to aj preventivne urobit si kuru raz do roka. Drzim palce.
@jaska25 no veď s týmto mám v poslednej dobe veľký problém, s nafukovaním neskutočným. A potom zas prdím 😂🙈
@walentina7 bože a ATB nepomohli? Tá masticha ide dosť do peňazí čo som pozerala ceny...aj ťa nafukovalo?
@walentina7 no tak to mas dosť na figu že sa toho nemôžeš zbaviť. Ja tiež brucho keď niečo zjem má hneď boli a som tiež ako tehotná, uvidim čo ukaze zajtra ten domáci test.
Dnes som dostala trojkombinaciu antibiotík. Dúfam že ma nezničia. Mám ich zobrať naraz?
@walentina7 tiež mám takto po 12 hodinách. No iné. Ráno na lačno nolpaza 40 a po hodine s jedlom entizol 2 ks, amoksiklav 1 ks, ex helico 1 ks. Večer tiež. Až na to že amokdiklav je strašné veľké a nedá sa mi spolknut. Veľké ako kameň. Keďže mám problém s polykanim DYSFAGIA.
Helicobacter potrebuje soľ! Všetci čo ho mate musíte úplne prestať soliť. Ale ze úplne. Ja som na tejto diéte už 2 týždne a pálenie zahy mi prestalo bez liekov. Ti co musite uzivat antibiotika , tak nesolte aspon počas užívania antibiotík. Nejest syry, mliečne výrobky, kuracie mäso a všetky slané jedla. Zároveň užívam mastichu a CMULACI zinok, lebo zinok ničí mikroprostredie helicobactera v žalúdku. A samozrejme dobre probiotika po jedle vyspypem hned do ust z kapsuly. A verte či nie, pomáha mi to
@walentina7 mne nejde ani ťa polovica hahaha. Stojí mi to dlho v krku
Bolest brucha hore,vracanie,hnacky.