Ahojte, tak mal som vredy na dvanastniku...bolesti už nemam ale dnes mi doktor povedal že je za tym helicobacter pylori predpisak mi 2ant a prob. + noplaza... ja sa bojim ANT viete mi poradit niečo ine ? čital som že je dobra masticha...skusenosti ???
Syn 12 rokov ,akurát sme pred pár dňami boli na kontrolu výter zo stolice chvalabohu vyšiel už negatívny .
V októbri bral dva druhy antibiotik, po antibiotikách som mu nasadila mastichu dva balenia dobral a už je dobre .dúfam že sa tá potvora už nevráti .
@16zolik16 nie nemal, doktorka že nech ostane doma aby nešiel do školy ak mu bude zle ... Ale nakoniec chcel ísť do školy aj chodil normálne , nesťažoval si ...
Len na nejakú horkú chuť po tabletkách , že mu ako sa grga také horké ale bolo to v poriadku doktorka vravela že to po tých liekoch je v poriadku
@16zolik16 ja som mala, dohodla som sa s lekarom, ze vyskusam alternativnu liecbu, ak nezaberie, bude brat ATB. Dohodli sme sa mesiac. Po mesiaci som bola zdrava, povedal, ze vyhadzuje diplom do kosa 😄 liecba: kazdy den nalacno acidko neochutene Sabi, lactobacillus superi s helicobacterom o vazobne miesto na zaludku. Kazdy den tiez aloe vera stavu 100 percentnu a kupila som si liek Pylox, prasok zo zltok vajicok sliepok imunizovanych na HP. Co najviac pomohlo, neviem. Kombinacia. Drzim palce
@16zolik16 helicobacter je riadna potvora. Moj muz isiel az do 4.linie liecby, aby sa ho zbavil. Trvalo to vyse roka. Bez atb to nejde. A inak tam stale davas vzorku na kontrolu ci este je. Ak ano, dr dava dalsiu liniu. Co teraz povies, ze liecbu neberies?