Helicobacter - prekonanie liečby

slniecko263
16. jan 2024
Používateľ slniecko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od slniecko263.

Ahojte je tu niekto kto prekonal liečbu Helicobactera? Ako Vám dlho trvalo zotavenie? Ja som mesiac po douzivani antibiotík a stále si musím dávať pozor na jedlo a jesť v menších porciách viackrát za deň lebo niekedy mi je ťažko na žalúdok a také čudné pocity mám v bruchu. Za každým jedlom si musím dať Pancreolan aby mi to strávilo rýchlejšie a niekedy mi ani jedlo nesadne a musím utekať na WC užívam aj probiotiká. Dnes som bola u lekára zaniesť stolicu na kontrolu či tam je alebo nie tak som jej to hovorila a povedala že to chce čas že to boli silné antibiotiká na žalúdok. Ďakujem za každú radu.

simca115
16. jan 2024

@slniecko263 tiež mi to trvalo aj pol roka keď som začala normálne fungovať po helicobakterovi. Je to bohužiaľ dlhá doba na zotavenie.

slniecko263
autor
16. jan 2024
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od slniecko263.

@simca115 to si ma veľmi nepotešila ale musím to zvládnuť mám dve detičky a musím fungovať lebo jem v menších porciách viackrát za deň aj to sa niekedy bojím že čo ak mi bude zle ale si hovorím že je všetko Ok ani mlieko a mliečne výrobky nejem čo sa bojím že budem utekať na WC čo ti pomohlo? Na zotavenie?

simca115
16. jan 2024

@slniecko263 skúste jest ľahké jedlá príliš nezaťazovat žalúdok. Tak bohužiaľ,u každého je helicobakter inak pôsobí. U každého je to individuálne

slniecko263
autor
16. jan 2024

@simca115 tebe čo pomohlo? Nevadí že ti tikám myslíš že mám skúsiť tie mliečne výrobky?

simca115
17. jan 2024

@slniecko263 mne pomohol čas. Bohužiaľ je to tak , trvalo to dlho keď som sa dala do poriadku . Neviem čo konkrétne mohlo pomôcť ,ale jedla som malo a diétne. Skúste to aj vy..

slniecko263
autor
18. jan 2024

@simca115 a jedli ste všetko?aj mliečne výrobky?