Ahojte je tu niekto kto prekonal liečbu Helicobactera? Ako Vám dlho trvalo zotavenie? Ja som mesiac po douzivani antibiotík a stále si musím dávať pozor na jedlo a jesť v menších porciách viackrát za deň lebo niekedy mi je ťažko na žalúdok a také čudné pocity mám v bruchu. Za každým jedlom si musím dať Pancreolan aby mi to strávilo rýchlejšie a niekedy mi ani jedlo nesadne a musím utekať na WC užívam aj probiotiká. Dnes som bola u lekára zaniesť stolicu na kontrolu či tam je alebo nie tak som jej to hovorila a povedala že to chce čas že to boli silné antibiotiká na žalúdok. Ďakujem za každú radu.
@simca115 to si ma veľmi nepotešila ale musím to zvládnuť mám dve detičky a musím fungovať lebo jem v menších porciách viackrát za deň aj to sa niekedy bojím že čo ak mi bude zle ale si hovorím že je všetko Ok ani mlieko a mliečne výrobky nejem čo sa bojím že budem utekať na WC čo ti pomohlo? Na zotavenie?
@slniecko263 skúste jest ľahké jedlá príliš nezaťazovat žalúdok. Tak bohužiaľ,u každého je helicobakter inak pôsobí. U každého je to individuálne
@simca115 tebe čo pomohlo? Nevadí že ti tikám myslíš že mám skúsiť tie mliečne výrobky?
@slniecko263 mne pomohol čas. Bohužiaľ je to tak , trvalo to dlho keď som sa dala do poriadku . Neviem čo konkrétne mohlo pomôcť ,ale jedla som malo a diétne. Skúste to aj vy..
@simca115 a jedli ste všetko?aj mliečne výrobky?
@slniecko263 tiež mi to trvalo aj pol roka keď som začala normálne fungovať po helicobakterovi. Je to bohužiaľ dlhá doba na zotavenie.