Helicobacter - liečba

17. dec 2024

Co vam pomohlo vyliecit helikobakteriu??? Isto len ANTB /Ci aj nieco na prirodnej baze ??

thirstymonk
17. dec 2024

Helikobacter pylori je jedna z mála baktérií, ktorá dokáže prežiť v brutálne kyslej žaludočnej kyseline, kde väčšina organizmov nemá šancu žiť. A ty si myslíš, že sa jej zbavíš dajakou keto dietou doktora bukovskeho, či čo? :D No tak to sa musím zasmiať.

Len pre info - ATB sú tiež prírodné. Sú to totiž plesne.

16zolik16
17. dec 2024

Ja som skúšal asi úplne všetko a až teraz idem na atb takže moja rada nevymýšľaj a výber antibiotiká

ciernysokol
17. dec 2024

Mne vzdy pomohla masticha. Aj synovi. Nikdy som atb na to nebrala.

16zolik16
17. dec 2024

@ciernysokol píšeš že vždy čiže si ho mala viac krát ? Takže moc ti masticha nepomohla

ciernysokol
17. dec 2024

@16zolik16 och, chlapi na tomto fore su rovnako neprijemni, ako niektore zeny. Ked nevies, nepis a nespochybnuj. Chripku si mal iba raz, lebo viac krat sa neda chytit? Heliko je bezna bakteria, ktoru chytis napr.v jedalni.

oli18
17. dec 2024

Ja ho mam a lekar mi odmietol dat antb, lebo tie nepomahaju. Skoro kazdy ho ma a ak sa aj podari ho zbavit, dostanes ho znova. Ja ho potlacam liekmi proti kyseline, lekar radi aj dietu. Masticha mi vobec nepomohla

salome123
17. dec 2024

Mastichu active berie dcéra, už ju neboli brucho...vybrala už cca 90ks. urobím jej test zo stolice, pred 2t tam mala už len ducha, tak snáď to bude ok. V nejakej FB skupine som videla, že odporúčajú aj stavu z aleo Vera spolu s mastichou

autor
18. dec 2024

@thirstymonk milujem takych premudrych ludi ako si ty...ak nevies poradit ,alebo slusne odpoved,tak tu nezavadzaj !!! Nikto tu nespomina dietu..a ano vela ludi sa preliecilo aj prirodnou cestou a ano patri tam aj dieta ..jaj vidim,ze prd vies o tom...

autor
18. dec 2024

@16zolik16 ja nevymyslam,len vacsina ludi mala velke bolesti od ANTB ,lebo je to kombinacie az 3.ANTB..jasne,ze je to individualne...

rivini
18. dec 2024

Helicobactera by som preliecila atb. Nelieceny moze sposobit rakovinu.

thirstymonk
18. dec 2024

@ciernysokol Chripka je hlavne virus pre pana. Nie bakteria. Čiže žrať na chripku antibiotika ma asi taky vyznam, jak si pri impotencii davať na pinďura kondom.

thirstymonk
18. dec 2024

Však ja ti radim. A aj druhý nepríjemný chlap ti radi, aby si nevymyšlala blbosti a normalna vzala ATB, čo ti predpiše lekar. Ten o tom vie viac ako ja aj ako ty.

Neliečeny helikobakter spôsobuje žaludočne vredy, alebo aj rakovinu. Ale však kľudne pi savo. Potom nezabudni nadavať na lekarov, že ti nepomohli.

ciernysokol
18. dec 2024

@thirstymonk pre pana jana, ja nehovorim o antibiotikach, ale o tom, ako sa nieco neda opatovne chytit. Nechcem byt zla, ale fakt sa zle komunikuje takto.

ciernysokol
18. dec 2024

Kedysi bolo fajn,ze toto bolo zenske forum a chapi s tou svojou akoze mudrostou a egom sa sem nepchali. Vsak ti normalni sa ani nepchaju, lebo normalny chlap na modreho konika nikdy nejde. Ale k veci. Skus mastichu, ked nezaberie ( vacsine ludi zabera, je tu vela for o mastiche, precitaj), tak by som este skusila siru msm. Pri heliko odporucaju prave brokolicu a ine, lebo obsahuju vela siry. Tiez by som dala dobre probio a aloe vera je dobra volba. Skus pogooglit este viac, mozno nieco najdes. Troj a 4 kombinacia antibiotik pre mna ostava posledna volba, asi ani to nie, vela ludom nezabralo ani to.

sonjakam
Včera o 10:41

k tým ATB. v lekárni predávajú špeciálne probiotiká k helicobacterovi, skús najprv tie a potom dlhodobo ešte minimálne 5 mesiacov po ukončení liečby ATB pokračovať probiotikami na napravenie črevnej flóry, mne pomáhajú GS Probiotic strong (dávam si každé ráno nalačno cca 30 minút pred jedlom)