Helicobacter - chudnutie

slniecko263
1. dec 2023
Používateľ slniecko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od slniecko263.

Ahojte je tu niekto kto mal alebo má Helikobaktera? Ja ho mám aj antibiotiká užívam aj probiotiká aj tak ma bolí žalúdok a mám hnačky a schudla som môže spôsobiť že od neho schudne?

lucia7933
1. dec 2023

ano, moja mama z neho tiez chudla

slniecko263
autor
1. dec 2023
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od slniecko263.

@lucia7933 a užívala aj antibiotiká? Čo jej pomohlo?

lucia7933
1. dec 2023

@slniecko263 ano, niekolko druhov atb, ale moc jej nic nezabralo...ma ho dodnes (uz niekolko rokov) a nie a nie sa ho zbavit

slniecko263
autor
1. dec 2023

@lucia7933 a to chudnutie? Ešte chudne alebo pribrala?

lucia7933
1. dec 2023

@slniecko263 no uz nie, ono akoby si telo na to zvyklo ze ho ma, neviem ti presne povedat detaily, len viem ze obcas ma ale problem zo zaludkom nesadne jej hocijake jedlo, atd.