Ahojte mala som Helicobactera užívala som antibiotiká už sú to dva týždne od antibiotík čo som užívala a robila som si test doma vyšiel negatívny ale som strašne schudla 30.novembra som mala 55 kg a dnes 53,8 kg už pomaličky jem všetko viackrát za deň menších porciách a prečo teda tá váha nejde hore máte niekto skúsenosti s Helicobacterom a chudnutím
@zuwa78 dúfam že sa to dá do poriadku užívam probiotiká Probion premium lebo som z toho nešťastná že to nejde hore
@slniecko263 daj tomu čas....všetko dobre prajem....
@zuwa78 ja sa snažím
@zuwa78 len som sa aj dnes vážila a mám 53,2 kg zas o 0,6 dkg už je to mesiac od užívania antibiotík a stále tá váha nejde hore už mi všeličo chodí po rozume myslíš že je to normálne?
@slniecko263 ja si myslim, ze to bude tymi atb.....urcite mas narušenu crevnu floru.....a tym padom aj chudnes.......atb ti znicili aj dobre bakterie......koli tomu nemas dobrí apetit a chudnes.....skus probiotika, acidko,kysle mlieko,kefir.....
@zuwa78 užívam probiotiká Probion premium Forte
@zuwa78 pred dvoma týždňami som si robila test doma na helicobactera a vyšiel negatívny a dnes znova a tiež negatívny ale keď som pozrela po hodine bola tam taká slabulinka čiarka druhá tá prvá bola riadne vydiet bolo by to asi hlúposť že by si mi vrátil keď prvý ukázal negatívne asi to nemalo tam dlho stať bolo písané len do 5 minút asi to skreslilo keď to tak dlho stálo môže to byť?
@slniecko263 to je normalny stav jav....liečbou si neznicila len helicobactera ,ale aj vsetke dobre bakterie...daj si neake dobre probiotika nech sa ti sliznica zregeneruje....