Halucinácie

1. máj 2023

prave som si umyvala vlasy a ako som sa pozrela do vane uvidela som nieco hnede potom az akoby krvave, proste krv akokeby mi tiekla z hlavy resp. vlasov. bola som zmatena a prehrabovala som si hlavu ci tam nemam krv no pokracovala som dalej v umyvani. potom som si uz susila vlasy uterakom a v tom som videla na tom uteraku krv proste nieco cervene ale potom to tam nebolo. Ja neviem ci mam halucinacie alebo co mi je, neviem ci sa takto prejavuje halucinacia...ak mate nejake skusenosti co by to mohlo byt piste pretoze uz som so vsetkeho zmatena.

jaskolka
1. máj 2023

Máš dôvod mat nejaké vidiny?
A bývaš sama? Lebo ak nie, jednoducho poprosiť niekoho, nech sa pozrie, či to vidí aj on.
Druhá vec je, že si sa mohla pri umývaní poranit, alebo si strhnúť chrasticku (pri česani sa stane, že sa porani koža) a proste ti normálne tiekla krv.
A po tretie, nemáš farbené vlasy? To je tiež jedno z vysvetlení.

autor
1. máj 2023

@jaskolka nie praveze nic z toho, ked som si prehmatala hlavu tak ziadna krv, farbene vlasy tiez nemam...

janetinka27
1. máj 2023

Mozno ako si sa zohynala, napr nad vanu, mohla si mat hlavu v takej polohe, ze sa ti *zatmelo pred ocami*. Moze sa to stat, aj ked sa divas dlhsie do svetla. V oboch pripadoch clovek moze vidiet smuhy pred ocami roznych farieb