Ahojte, chcem len takú banalitu poriešiť a možno ukludniť nervy,lebo sa bojím.cez vikend sme sa s manželom dosť chytili,sme spolu už pomaly 17 rokov,ale toto bola asi najostrejšia hádka vôbec. Dosť som sa bála,báli sa deti. No prosto bolo to náročné na psychiku. Ja som v tomto smere dosť labilná na nervy,všetko si moc pripúšťam. A teraz k veci.dnes ráno sa mi už v posteli hlava neskutočne točila,tlak 127/99 no vydesena som. Je to následok tohto náročného víkendu? Ďakujem aspoň za prečítanie.
určite to môže mať súvis...vylož nohy a oddychuj
samozrejme, nervy... tlak si aj tak nemas merat ked si vytocena alebo rozrusena cimkolvek. Treba si oddychnut a nenamyslat si este aj zdravotne problemy. Psychika je psychika. Urob si medovkovy cajik a odreaguj sa.
@simca06022011 ja som si ho nemerala po hádke ale dnes o desiatej. Zle bolo včera poobede a predvčerom. Toto sme už "udobrený"-možno to čudne znie,ale neviem ako inak to vyjadriť.preto mám strach.zaujímavé je že hlava sa mi točí ak si lahnem.keď sedím je to relatívne ok
mozes to mat aj z toho. stres a nervy robia svoje, ja sa hadam z mohjim stale a len kvoli banalitam ale sa citim tak vycerpana a nemam uz ani silu riesit nieco s nim. este, ze mam svoju pracu aspon tam mam klud a citim sa tu lepsie ako doma
@lenicka12 jaj no tak si aspon odychnes. u nas sa to uz ako tak ukludnilo, sme sa poriadne porozpravali a uz je to o nieco lepsie.. sme si navzakom povedali, co nam vadi na sebe a co by sme mohli zlepsit a pomohlo to. sice len par dni preslo, ale pokial to bude takto aj nadalej, tak to bude super
@lenicka12 127/99 je tlak úplne v norme, zvýšený spodný, čo môže byť z tej hádky a že si možno poriadne nespala. Hypertenzia 1.stupňa je nad 150/90.