Hádka a točenie hlavy

lenicka12
6. feb 2017

Ahojte, chcem len takú banalitu poriešiť a možno ukludniť nervy,lebo sa bojím.cez vikend sme sa s manželom dosť chytili,sme spolu už pomaly 17 rokov,ale toto bola asi najostrejšia hádka vôbec. Dosť som sa bála,báli sa deti. No prosto bolo to náročné na psychiku. Ja som v tomto smere dosť labilná na nervy,všetko si moc pripúšťam. A teraz k veci.dnes ráno sa mi už v posteli hlava neskutočne točila,tlak 127/99 no vydesena som. Je to následok tohto náročného víkendu? Ďakujem aspoň za prečítanie.

libawet
6. feb 2017

@lenicka12 127/99 je tlak úplne v norme, zvýšený spodný, čo môže byť z tej hádky a že si možno poriadne nespala. Hypertenzia 1.stupňa je nad 150/90.

tetapetra
6. feb 2017

@lenicka12 nervy robia svoje

l3yla
6. feb 2017

určite to môže mať súvis...vylož nohy a oddychuj

simca06022011
6. feb 2017

samozrejme, nervy... tlak si aj tak nemas merat ked si vytocena alebo rozrusena cimkolvek. Treba si oddychnut a nenamyslat si este aj zdravotne problemy. Psychika je psychika. Urob si medovkovy cajik a odreaguj sa.

lenicka12
autor
6. feb 2017

@simca06022011 ja som si ho nemerala po hádke ale dnes o desiatej. Zle bolo včera poobede a predvčerom. Toto sme už "udobrený"-možno to čudne znie,ale neviem ako inak to vyjadriť.preto mám strach.zaujímavé je že hlava sa mi točí ak si lahnem.keď sedím je to relatívne ok

renirv
6. feb 2017

mozes to mat aj z toho. stres a nervy robia svoje, ja sa hadam z mohjim stale a len kvoli banalitam ale sa citim tak vycerpana a nemam uz ani silu riesit nieco s nim. este, ze mam svoju pracu aspon tam mam klud a citim sa tu lepsie ako doma

lenicka12
autor
6. feb 2017

@renirv my sa práveže skoro vôbec nehádame,len fakt výnimočne.nemám ani možnosť ísť do práce som ešte na rodičáku

renirv
13. feb 2017

@lenicka12 jaj no tak si aspon odychnes. u nas sa to uz ako tak ukludnilo, sme sa poriadne porozpravali a uz je to o nieco lepsie.. sme si navzakom povedali, co nam vadi na sebe a co by sme mohli zlepsit a pomohlo to. sice len par dni preslo, ale pokial to bude takto aj nadalej, tak to bude super