Gynex na cystu

monecka
19. okt 2015

Viem, že gynex je tu spomínaný viackrát v súvislosti s otehotnením, ja som sa dopočula, vraj pomáha odstrániť aj cysty na vaječníku.. Mňa zaujíma koľkým konkrétne pomohol odstrániť cystu a ako dlho gynex užívali, resp. koľko balení, kým cysta zmizla?

nutrimas
20. okt 2015

@monecka S gynexom skusenosti nemame, zato velmi dobre s himalajskou liecivou bylinkou Shatawari, o ktorej tu mamicky vo fore tiez viackrat pisali, ze im pomohla pri cystach, alebo inych zenskych problemoch. Dostat ju bud vo forme cajiku alebo bezkofeinovej kavy, kde je pridavana aj dalsia zlozka, cakanka. Jednoznacne odporucame: https://www.modrykonik.sk/market/ine/l39p41/aju...

monecka
autor
22. okt 2015

@nutrimas Ďakujem za radu. A koľko takých čajov treba vypiť?

nutrimas
22. okt 2015

@monecka Vyrobca samotny odporuca uzivat caje az po dobu odznenia priznakov, cize pocas celej doby trvania zdr. problemov, ako sucast denneho pitneho rezimu.

golinka22
22. okt 2015

Mne gynekologicka povedala ze ma cystu. Hned som si objednala gynex, začala užívať a o 3 tyzdne som mala bolesti tak som šla znova ku doktorovi a cysta nikde..

monecka
autor
23. okt 2015

@golinka22 A ako často si ho užívala a akú veľkú cystu si mala?

golinka22
23. okt 2015

no to uz si nepamatam aku velku. plen viem ze povedala ak sa nezmensi o mesiace idem na zaktok... Brala som rano a večer 7 kvapiek. Ale popri tom som si každé rano davala trosku Švédskych byliniek..

babulka82
23. okt 2015

@monecka mne gynex velmi pomohol,nie na cystu ale krasne sa mi upravil menzes. Ja by som na neho vsadila zas keby mam nejake problemy a celkovo mam vybrone skusenosti s vyrobkami od tejto firmy,vždy zabrali s uspechom aj u deti. 🙂

mamazem
26. okt 2015

@monecka odhadom tak 2 mesiace, t.j 2 x 3-týždňový cyklus. Ak náhodou nebude stačiť Gynex, prejdite priamo na Renol. Oblasť vaječníkov môžete potierať krémom Artrin.
Vyberte si buď Gynex alebo Shatavari, neodporúčam kombinovať obidve. Shatavari je v najúčinnejšej forme ako štandardizovaný extakt od Planet Ayurveda v kapsuliach...

monecka
autor
27. okt 2015

@mamazem kúpila som gynex

littledesire
27. okt 2015

@monecka Ahoj, mne to pomohlo na cysty a endometriozu. Asi pred cca piatimi rokmi mi laparoskopicky vyberali cystu na vajecniku a diagnostikovali endometriozu, potom som klasicky pol roka brala hormonalne injekcie a samozrejme som bola aj na vysetrenie stitnej zlazy. Tam mi endokrinolog dal do ruky rovno tabletky euthyrox, ze to uz mate chronicke a nic sa s tym neda robit, Nedozvedela som sa nic viac.. Kedze nechcela som a nechcem brat hormony cely zivot, rozhodla som sa ist alternativnou liecbou. Gynex a Cytovital som brala asi pol roka. Cysty sa neobjavili, euthyrox som ziaden nebrala, a po roku som mala vsetky vysledky vratane stitnej zlazy v poriadku. Potom som na nejaky cas gynex prestala uzivat, bolo fajn asi rok, ale potom sa mi opat objavila cysta na vajecniku 8cm. To bolo zaciatkom decembra 2013. Opat - aj po porade s panom s regeneracneho centra Ezofit - som zacala uzivat Gynex a pridala som k tomu Cytosan. Cytosan je sice drahsi, obsahuje ale humat draslika a ine latky. kludne si precitaj o tom aj na stranke energy aj napr na stranke ezofitu: http://www.ezoshop.sk/149-cytosan-single-pack-k...
Doktorka ma samozrejme medzitym uz poslala aj na gynekologiu na onkologii nech ma sleduju atd. Lebo predtym mi vyberali 4,5 cm a tato mala 8cm. Po dvoch tyzdnoch brania gynexu, cytosanu a zmene prezivania vsetkych veci a trochu zmene myslenia mala cysta 4cm. Po Vianocach tam uz nebola.
Aj predtym ked som brala iba samostatne Gynex s cytovitalom, tak okrem toho ze som mala pravidelnu menstruaciu, tak som sa aj fyzicky citila v pohode, lepsie. Stitnu zlazu mam stale v poriadku.
Takze ja Gynex mozem len odporucit. Ja ho kupujem priamo v Regeneracnom centre v Kosiciach aj cez email som sa radila s panom, ktory tam pracuje ohladom svojich problemov. Mne osobne gynex pomohol, som si ista ze to bolo tym. mam aj ine pripravky energy doma, okrem gynexu aj vironal, ktory pouzivam ked som chora a manzel na preliecenie kasla.
emoticon Tolko teda moje skusenosti 🙂

monecka
autor
4. nov 2015

Treba robiť aj tu pauzu týždňovú v užívaní po troch týždňoch?

littledesire
4. nov 2015

@monecka ano treba

monecka
autor
5. nov 2015

zatiaľ som si po 10 dňoch nič nevšimla :(

littledesire
5. nov 2015

@monecka a co si si chcela vsimnut? 🙂 zo skusenosti tak 2 az 3 cykly by mali prejst🙂

monecka
autor
6. nov 2015

@littledesire tak to mi jedno balenie ani stačiť nebude... ☹

katrin21
6. nov 2015

@monecka tie caje himalajske su uzasne.... je ich vela , ja som ich tiez pila, aj na anemiu a pod..
piju sa denne , ako je pisane na ich obale... odporucam
a pozri si stranku o tych cajoch, tam viacero ludi pise recenzie. pozitivne 🙂

littledesire
6. nov 2015

@monecka no nie,ja som minule jeden a pol balenia, to sme brali s muzom dvaja. Ale niekomu zaberie aj jeden cyklus, no vacsinou telu trva dlhsie kym sa docisti.. 🙂

monecka
autor
12. nov 2015

Tak závisí aj od toho, koľko kvapiek denne budem brať, či 2 alebo max. 21, ja beriem 15.

chrobaaacik
30. nov 2015

Kočky, ak potrebujete gynex, u mňa je k dispozicii, cena 19€+1,50 pošta-1.trieda doporučene. 🙂

monecka
autor
30. nov 2015

Ja som mala za 17,50 už s poštou.

lusia28
17. dec 2015

@monecka ahoj,môžeš mi prosím napísať odkiaľ si objednávala gynex?Ďakujem

monecka
autor
24. dec 2015

@lusia28 ahoj, zo stránky prirodauzdravuje.sk 🙂

zlatican
13. mar 2022

@mamazem Mne nedávno zistili myóm 7 cm a nechcem ísť na operáciu. Mám silné menštruačné krvácanie a som anemická. Objednala som si CYTOSAN, CYTOVITAL a GYNEKO. Myslíte, že sa mi myóm zmenší?