Gynex kvapky a hnačka

ivver
3. máj 2021

Ahojte,
chcem sa opýtať, tie ktoré ste ich brali...
Začala som ich užívať v stredu, a od štvrtku mám hnačku a bolesti brucha, môže to byť tými kvapkami ?
Ďakujem za každú radu

mukel
3. máj 2021

Ano, je mozne, ze ta tie kvapky cistia a preto mas bolesti brucha a hnacku. Skus si znizit davkovanie. A pomaly potom po jednom dni pridavaj kvapku...

ivver
autor
3. máj 2021

@mukel Ďakujem krásne za odpoveď, znížila som dávkovanie na 3 kvapky, je to už o niečo lepšie , ale stále ked niečo zjem ide von..

mukel
3. máj 2021

Ja mam tie kvapky vyskusane vsetky od spolocnosti Energy a vsetky posobia tak, ze najprv ta to vycisti. Ja som ale bral 3x po 7kv. a velmi ma to necistilo... mozno tak prvy tyzden. Co mam skusenost, tak lekari tej spolocnosti radia dokonca niekedy brat len jednu kvapku kazdy den, alebo dokonca obden. (Teda ked to posobi na teba tak, ze je to pre teba silne. Ja som bral 3x 7kv. a mal som hnacku najviac tyzden. )

ana0211
9. nov 2021

@ivver ako ste dopadli s tým Gynexom? Ja tiež po 2 dňoch bolesti brucha a hnačka ..

ivver
autor
9. nov 2021

@ana0211 ustalo to akosi vtedy .. znížila som dávku 2x3 kvapky denne a neuveríte ja som otehotnela ešte v ten mesiac.. som v 29tt 🙂 takže asi mali poriadny vplyv tie kvapky na moje telo 🙂

ana0211
9. nov 2021

@ivver super, tak blahoželám 🙂