Gynekologiká pohotovosť na Kramároch verzus v Ružinove

mzsz
3. feb 2015

pls poradte kde je lepsie ist kramare alebo ruzinov? vdaka

maznacik007
3. feb 2015

@mzsz podla toho kam patris

liz_lemon
3. feb 2015

@maznacik007 ja som bola na Kramaroch, a som BA 2, takze urcite to nie je podla obvodu

@mzsz nie je tam ziadna specialna gynekologicka pohotovost, len ta poslu hore na gynekologiu

girlie_konik
3. feb 2015

@mzsz Pocas tehu som bola na oboch /som z dubravky/ a nemam velmi dobru skusenost ani s jednou ☹
Ked som sa uz dostala ku gynekologovi,tak celkom ok,ale dovtedy dole ti prijimaci doktori priamo na poh cista katastrofa.
Odporucam Koch,za poplatok 20-30 e /neviem presne/ beru pohotovostne aj nepacientky a pristup je sto a jedno!

maznacik007
3. feb 2015

@liz_lemon v ruzinove maju dost blbe reci ked tam nepatris ... tak ale asi je to o konkrétnom lekarovi ...

liz_lemon
3. feb 2015

@maznacik007 vazne? tam som nebola, aj ked to mam ovela blizsie ako Kramare, ale ani mi tam nenapadlo ist

katpetdo
3. feb 2015

s ruzinovom mam podobnu skusenost ako pise @maznacik007. Bola som tam 2x a vzdy boli velmi neprijemni. Na kramaroch som bola na rizikovom a zial som mala smolu na neprijemnu dr. Ale celkovo lepsi pristup ako v ruzinove
@mzsz

janikes
3. feb 2015

v ruzinove som bola 2x a nikdy viac

mzsz
autor
3. feb 2015

bola som na kramaroch..rychle jednanie..ciste wc ma prekvapilo.. zas je to o tom na akeho lekara natrafite asi.. ale celkovo som spokojna..