Dobrý deň. Chcela by som sa spýtať, či nemáte problém s niečím podobným. Pred dvomi mesiacmi mi meškala menštruácia 2 týždne, nejako som to neriešila, pretože sa mi to už pár razy stalo. Avšak ten ďalší mesiac mi meškala vyše troch týždňov, s tým že som pred ňou mala silné vodnaté výtoky. Tie mi pokračujú aj teraz po skončení menštruácie a sú v nich niekedy aj také ako keby bublinky, čo neviem či sa dá považovať za spenený výtok alebo nie. Dokonca sa mi objavila 4 dni po skončení menštruácie vo výtoku aj prímes krvi ale iba úplne máličko a tak isto aj na 6 den po skončení menzesu. Neviem či sa teda moje telo ešte čistí, keďže mi tak dlho meškal menzes alebo by mohlo ísť o niečo iné. Moja gynekologička má momentálne dovolenku a neviem čo robiť. Začínam mať strach aby to nebolo niečo vážne. :( Veľmi pekne ďakujem všetkým za odpovede.
Spinenie sa môže objaviť aj počas ovulácie. Máš bolesti?
a mas aj ine tazkosti? okrem toho vytoku...
Dobrý deň chcem sa spýtať ... S priateľom sa snažíme o bábätko ale nedarí sa ...ja som to už nejako prestala riešiť a myslieť na to lebo si s tým aj tak nepomôžem ... Tento mesiac mi meškala menštruácia 5 dní... Dostala som ju včera ale nekrvacam tak ako by som mala... Krvacam len keď močim aj to len keď zatlacim poriadne ako keby som bola na veľkej potrebe... Jednoducho vložka je celý deň čistá a brucho mám dosť tvrdé a obzvlášť v podbrušku.. máte s tým nejaké skúsenosti ? Lebo aj tie bolesti boli neznesiteľne včera a až som plakala tak ma brucho bolelo ...chvála Bohu dnes neboli ale stále sa normálne krvácanie nespustilo.... Ďakujem za každú radu vopred . 🙂
a pocas dovolenky nie je ziadny zastup?